12.5 C
Alajärvi
sunnuntai 01.10.2023
spot_img
MAINOS

Mäkelä Alu lahjoitti paikalliseen hyvinvointiin

Mäkelä Alun pari vuosikymmentä kantanut perinteinen tapa antaa lahjoja jatkuu tänäkin vuonna pienin muutoksin. Mäkelä Alu on aiemmin antanut asiakaslahjoja ympäri maailmaa ja suomea.

Tänä vuonna lahjalla haluttiin antaa tukea paikallisia tarpeita silmällä pitäen. Siksi Mäkelä Alu lahjoitti keskiviikkona suljetut kirjekuoret Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisille yhdistyksille. Mäkelä Alun toimitusjohtaja Markku Välimäki pitää lahjoituksen antamista tällaiseen tarkoitukseen hyvänä ratkaisuna.

– Ajattelimme, että on parempi jakaa lahja paikallisesti, koska meillä on paljon työntekijöitä Alajärveltä, Lappajärveltä ja Vimpelistä. Toivomme että lahjoitus menee hyvään tarkoitukseen, kertoo Mäkelä Alun myyntipäällikkö Mika Korkea-aho.

MAINOS

Palkinnot ojensivat Välimäki yhdessä Korkea-ahon kanssa. Lahjaa olivat vastaanottamassa edustajat MLL:n Alajärven, Lappajärven ja Vimpelin paikallisyhdistyksistä.

Alajärven osalta lahjan vastaanottivat paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Saija Ylinen ja hallituksen jäsen Sari Hämäläinen. Lappajärven paikallisyhdistyksestä lahjan otti vastaan Anna Angervisto. Vimpelistä oli paikalla hallituksen jäsen Tuulikki Isoranta ja Tiina Kangas. Mäkelä Alun lahjoitukset otettiin kiitollisina vastaan.

– Tällaista on toivottu kovasti ja lahjoitus menee hyvään tarpeeseen, totesivat kuin yhdestä suusta Vimpelin paikallisyhdistyksen Kangas ja Isoranta.

Joona Rannisto

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät