Metsänhoitoyhdistysten joulukuusikätköily tulee taas – Soini mukana!

Mainos[adrotate banner="3"]

Metsänhoitoyhdistykset järjestävät jo perinteeksi muodostuneen valtakunnallisen joulukuusikätköilyn lauantaina 19.12. Leikkimielisessä geokätköilykilpailussa ensimmäisenä kätköpaikalle ehtinyt saa pitää joulukuusen itsellään.

Metsänhoitoyhdistysten joulukuusigeokätköilyssä joulukuusi tai -kuuset löytyvät geökätköilyä mukaillen koordinaattien osoittamasta paikasta lauantaiaamuna 19.12. Kuusen ensimmäisenä löytänyt onnekas saa pitää kuusen löytöpalkkiona. Kuusen lisäksi kätköpaikassa on geokätköilyä mukaillen kätköpurkki, jossa on lokivihko, johon toivomme kaikkien paikan löytäneiden kirjaavan käyntinsä.

MAINOS

Kuusikätköilyllä metsänhoitoyhdistykset haluavat toivottaa kaikille hyvää joulua sekä onnellista uutta vuotta 2016. Tempauksella halutaan lisäksi muistuttaa, ettei joulukuusen hakeminen metsästä kuulu jokamiehen oikeuksiin. Poikkeuksen tekevät nämä joulukuusikätköilyssä löytyvät kuuset, jotka on merkiksi koristeltu punaisella metsänhoitoyhdistys-kuitunauhalla.

Kuusikätköt voivat sijaita yksityisten henkilöiden, kuntien tai valtion omistamilla mailla tai piha-alueilla. Kätköjen etsijöiden tulee noudattaa jokamiehenoikeuksia ja -velvollisuuksia ja toimia häiriötä tai vahinkoa aiheuttamatta.

Kuusikätköjen koordinaatit julkaistaan lauantaina 19.12. noin kello kahdeksan osoitteessa www.mhy.fi sekä mukana olevien metsänhoitoyhdistysten sivuilla Ajankohtaista-valikossa.

Mukana kätköilyssä on alueeltamme Soinin yhdistys ja yhteyshenkilönä on Antti Laakso p. 0400 174 859.

MAINOS
Edellinen artikkeliRemontoidulla Hoiskon koululla on nyt helpompi hengittää!
Seuraava artikkeliMäkelä Alu lahjoitti paikalliseen hyvinvointiin