8 C
Alajärvi
keskiviikko 29.5.2024
MAINOS
MAINOS

Tanssikoulu Wimma ja FitFactory yhteistyöhön

Liikkumiskeskus FitFactory ja tanssikoulu Wimma Seinäjoelta solmivat yhteistyösopimuksen, joka käynnistää tanssintunnit FitFactoryssa tammikuussa.

Lehtimäkeläinen Anne Välisaari ja Tuija Silver-Lager ovat hioneet suunnitelmaa tanssituntien järjestämisestä FitFactoryssa ja nyt suunnitelma saatiin toteutukseen.

MAINOS

Tammikuun lopulla aloittaa neljä eri ryhmää energisten tanssituntien muodossa. Neljä ryhmää koostuu eri ikäryhmistä, joille tarjolla on ikäryhmälle sopivaa haastetta. Omat ryhmät tulevat 4-6 -vuotiaille, 7-11 -vuotiaille, 12-16 -vuotiaille sekä 16 vuotiaista aikuisiin.

Aivan pienimmille alle kouluikäisille tarjotaan Lapsitanssiryhmää ja kouluikäisistä aikuisiin tanssinopetus on Street-tanssia. Tanssinopettajana toimii Anne Välisaari.

Tanssin Starttipäivä 23.1.

Ensimmäinen kuuden viikon mittainen kurssi käynnistyy lauantaina 23.1. Tämä lauantai on myös starttipäivä tanssin opetukselle ja silloin voi tulla tutustumaan erilaisiin tunteihin ja mikäli innostuu, voi ilmoittautua mukaan jatkoon.

Tammikuun lopulla aloittaa neljä eri ryhmää energisten tanssituntien muodossa.
Tammikuun lopulla aloittaa neljä eri ryhmää energisten tanssituntien muodossa.

Ilmoittautumiset sekä starttipäivään että koko kurssille avataan FitFactoryn Ajanvarausjärjestelmään.

– Tavoitteenani on ollut, että tanssi tuodaan kaikkien ulottuville, myös isojen keskusten ulkopuolelle. Nyt olen onnellinen, kun saamme tanssitunnit pyörimään myös Alajärvellä, mikä on ollut suunnitelmissa jo pitkään, iloitsee Wimman Anne Välisaari.

Tuija Silver-Lager on tyytyväinen, kun liikkumiskeskuksen tarjontaa voidaan laajentaa. Asiakaskyselyissä on saatu toiveita tanssituntien järjestämisestä.
– Meillä toimii Alajärvellä loistava paikallinen voimisteluseura, jolla on vahva osaaminen. Uskon, että kiinnostus tanssia kohtaan nyt lisääntyy ja meidän kurssimme tarjoavat jotain uutta ja erilaista. Toivon, että saamme mukaan myös aivan uusia harrastajia – myös poikia!

Lastentanssi alle kouluikäisille

Lastentanssitunneilla pyritään herättämään lapsen kiinnostus tanssiin, rohkaistaan lasta nauttimaan liikkumisesta ja ilmaisusta musiikin ja rytmin vietävänä sekä opetellaan olemaan ryhmän jäsenenä. Tunneilla opetellaan oman kehon hallintaa ja tuntemista perusliikuntataitoja kehittäen. Ryhmissä tanssitaan pieniä, ikätasolle sopivia tansseja yksin, parin kanssa ja ryhmässä.

Lastentanssituntien tarkoituksena on antaa lapselle mahdollisimman laaja-alainen ja monipuolinen kuva tanssin maailmasta; tunneilla harjoitellaan mm.hip hopin, baletin ja paritanssin perusteita, luovutta ja hauskanpitoa unohtamatta!

Street Jam isommille tanssijoille

Street-tanssitunneilla jammaillaan hyvän musiikin ja fiiliksen vauhdittamana! Tunneilla tanssitaan hip-hop, funk ja r’n’b musiikin tahtiin mukaansatempaavia Street-tanssikoreografioita, joiden avulla kehitetään ja kannustetaan tanssijoita löytämään oma tyyli. Street-tunnit koostuvat helpohkoista alkulämmittelysarjoista, salinpoikkiharjoitteista sekä lihaskunnon huollosta.

Lisätietoja tanssin starttipäivästä ja alkavista kursseista www.fitfactory.fi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät