24.3 C
Alajärvi
tiistai 28.5.2024
MAINOS
MAINOS

Vimpelin Mieslaulajat konsertoivat tänään Vimpelin kirkossa

Vimpelin Mieslaulajien joulun konsertit ovat tänä vuonna Perhon ja Vimpelin kirkoissa. Perinteitä noudattaen ohjelmisto on rakennettu vanhojen tuttujen joululaulujen rungon varaan.

Kuoro pyrkii kuitenkin joka vuosi ottamaan mukaan myös uusia lauluja ja sovituksia. Tänä jouluna on vuorossa A capella konsertti.

MAINOS

Vimpelin Mieslaulajat on yksi vanhimmista kuoroista alueellamme. Kuoro on perustettu 1923 ja piti vuonna 2013 90-vuotis konsertin. Mieslaulajat on toiminut viimeiset vuosikymmenet hyvin aktiivisesti. Se on osallistunut SULASOLIN toimintaan ja laulujuhliin useamman kerran ja ollut mukana kilpailutoiminnassa.

Kuoro on tehnyt konserttimatkoja useisiin Euroopan maihin sekä Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. Viime keväänä kuoro kilpaili Tampereella kansainvälisessä Madetoja kilpailussa kansallisessa kilpasarjassa. Keväällä on tarkoitus osallistua Vaasan kuorofestivaaleille toukokuussa.

Kuoron yhtenä pyrkimyksenä on kasvattaa kuoron kokoa ja näin turvata sen tulevaisuus. Lisäksi on ajatuksena toimia niin, että se antaisi mahdollisuuden mieskuorolauluun alueellamme. Kuorojen toiminta on muuten melko pienimuotoista Pohjanmaalla.

Vimpelin Mieslaulajat on yksi aktiivisimmista. Laulajia kuorossa on Alajärveltä, Vimpelistä, Lappajärveltä ja Evijärveltä noin 30. Vimpelin konsertti on kirkossa joulupäivän iltana 25.12. kello 19.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät