Juhani Salo Alajärvi-Seuran puheenjohtajaksi

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärvi-Seura kokoontui jälkijättöisesti, ennen vuoden viimeistä päivää 30.12. Alajärven ABC -ravintolan tiloissa.

Seura oli menettänyt varsinaisen puheenjohtajansa Arvo Hannulan ja johtokunnan varsinaisen jäsenen Aulis Hämeenniemen. Kokouksen valintojen jälkeen uusi puheenjohtaja Juhani Salo esitti hiljaisen hetken viettämistä edesmenneitten aktiivijäsentensä muistoa kunnioittaen. Hiljaisen hetken aluksi puheenjohtaja Salo lausui lämpimin sanoin heidän esimerkistään alajärviseuran hyväksi tehdystä työstä ja kehotti nyt jäseniä viemään terveiset heidän omaisilleen.

MAINOS

Juhani Salo avasi varapuheenjohtajan ominaisuudessa kokouksen, joka todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous teki henkilövalintoja; puheenjohtajaksi valittiin Juhani Salo, varapuheenjohtajaksi Tuija Matintupa ja sihteeriksi Pentti Jukantupa.

Uusina johtokunnan jäseninä valittuun johtokuntaan tuli Antti-Kalle Levijoki ja edellä mainittu Jukantupa. Muina jäseninä Osmo Kyrönlahti, Eila Pöntisenaho, Niilo Mäkiniemi ja Pekka Viitaniemi. Rahastohoitajana jatkaa talousmies Mauno Matila.

Tulevasta toiminnasta mainittakoon alajärviseuran tavanomainen ”juttutupa” kesän rokulipäivillä, tavoitteena saada jututtavasta sukujen kohtauspaikka ja vanhojen taitojen ja esineiden esiintuominen.

Iso taloudellinen ponnistus on alajärviseran museorakennuksen kunnon päivittäminen Tuluutissa. Museorakennuksen kunnon kohennus vaatii rahoitustukea, jota onkin Juhani Salon toimesta käynnistetty Museovirastolle esitettävällä avustus anomuksella. Jäsenistöä ajatellen on nykyaikaistettu alajärviseuran tiedottamista perustamalla Facebookissa Alajärvi-Seura -ryhmä.

Sähköpostiosoite alajarviseura@gmail.com jäsenistön tarpeisiin. Omat kotisivut luodaan lähitulevaisuudessa. Uudet jäsenet ovat tervetulleita!

MAINOS
Edellinen artikkeliPakkanen koettelee putkistoja, näin vältät vahingot
Seuraava artikkeliSähkönkulutus kaikkien aikojen ennätystasolla tänä aamuna