0.6 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Lehtimäellä keskustellaan illalla Suninsalmen tilanteesta

Lehtimäen Rannankylän kyläyhdistys ry järjestää tänään sunnuntaina 10.1. kello 18 keskusteletilaisuuden Suninsalmen alueen jatkosta ja tulevaisuudesta. Tilaisuus järjestetään Suninsalmen kahvilassa.

Syy tilaisuudelle on siinä, että kahvilan aikaisempi yrittäjä ei enää jatka toimintaa. Kyläyhdistyksellä on kaupungin kanssa vuokra-aikaa Suninealmen kiinteistöstä vielä tämä vuosi.

MAINOS

Kyläyhdistyksellä on vireillä hanke-hakemus Aisaparilla ja se odottaa jatkoaikaa vuokrasopimukselle. Hankeella toteutetaan lasten kiipeilytorni alueelle ja samalla aluetta siistitään istutuksin.

Kaupungin kanssa asiasta on neuvoteltu joulukuussa ja saatu erilaisia vaihtoehtoja jatkaa Suninsalmella. Nyt kyläläisten kanssa halutaan keskustella näistä näistä vaihtoehdoista, sillä talkootyötäkin on näköpiirissä. Ratkaisuilla on kiire, koska uutta yrittäjää pitää hakea pikaisesti.

Mukaan tilaisuuteen kutsutaankin kaikkia kiinnostuneita juttelemaan, miettimään ja kuulemaan mahdollisuuksista paikan kehittämiseksi. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät