Alajärven seurakunnan kuorot ahkerina – äänite- ja julkaisukonsertti tänään

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven seurakunnassa vietettiin vuonna 2015 musiikin teemavuotta otsikolla ”Kirkko soi”. Teemavuoden innoittamana seurakunnan kuorot päätyivät tekemään samannimisen CD-äänitteen.

Mukana lauluillaan ovat seurakunnan yhdeksän kuoroa ja lauluryhmää kirkkokuorosta lapsiryhmään saakka. Näiden lisäksi laulamassa ovat Lehtimäen Kappelikuoro, Raavaat miehet, Korsukuoro, Capriccio, Ylistyskuoro, Soihtu ja Tiemestarin Pojat (TMP).

MAINOS

Kanttori Eeva-Liisa Kolonen laulaa myös yhden levyn lauluista. Levyllä on yhteensä 18 laulua, joista suuri osa tuttua perinteistä kuoromusiikkia. Uudempaa hengellistä lauluperinnettä levyltä löytyy myös.

Kirkko Soi- äänitteen levynjulkaisukonsertti pidetään tänään sunnuntaina 17.1. kello 19 Alajärven kirkossa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Konsertin yhteydessä kerätään kolehti pian alkavalle Yhteisvastuukeräykselle. Mukana konsertissa ovat levyllä mukana olevat kuorot ja ryhmät!

Kirkko Soi-CD on äänitetty pääosin Lehtimäen kirkossa 24-25.9., Soihdun ja Tiemestarin Poikien osuudet Suvirannassa 10-11.10. Äänittäjänä ja miksaajana sekä graafisena suunnittelijana on toiminut Mika Autio Seinäjoelta.

Kannen kuvan CD:lle on ottanut Valtteri Salo. Taiteellisina tuottajina ovat toimineet kanttorit Eeva-Liisa Kolonen ja Ismo Pitkänen. Levyä on saatavana 12 euron hintaan konsertista, kirkkoherranvirastosta, Aaltomarista sekä kuorolaisilta.

Kimmo Niskala

MAINOS
Edellinen artikkeliMy-Linda palvelee vimpeliläisiä pitsanystäviä
Seuraava artikkeliKirkkoherraehdokkaiden vaalipaneeli Alajärvellä