1 C
Alajärvi
sunnuntai 25.2.2024
MAINOS

Terhi Pölkki – Archive näyttely Soinissa

Terhi Pölkin kenkämalliston helmet esitellään suunnittelijan synnyinpaikkakunnan Soinin kunnankirjaston galleriassa tammikuussa 2016.

Näyttely on valikoitu kokoelma Pölkin kenkämalliston kertyneestä tuotannosta, joissa yhdistyy urbaani elämäntapa ja tyylikäs pohjoismainen minimalismi kestävään, ekologiseen ajatteluun.

MAINOS

Esille on valittu Myrskylässä käsintehtyjä puukenkiä, sekä Portugalissa laadukkaista, ympäristölle ystävällisistä kasvisparkituista nahoista valmistettuja nahkajalkineita. Näyttely avaa katsojalleen valikoitujen kenkien taakse kätkeytyviä pieniä tarinoita/muistoja ja suunnittelijalle tärkeitä henkilöitä, jotka ovat inspiroineet tuotteiden muotoilussa.

Syksyllä 2011 lanseerattu kenkämerkki on tunnettu ekologisista materiaaleista ja konstailemattomasta suunnittelusta. Ajattomat kenkämallit mukautuvat rennosta arkipukeutumisesta tyylikkäämpiin tilaisuuksiin, töistä juhliin ja aamusta iltaan. Näyttely on avoinna 30.1.-26.2.

Terhi Pölkki valmistui Cordwainers at London College of Fashion -yliopistosta taiteen maisteriksi 2008. Hän valmisti lopputyömallistonsa ekologisesta poronnahasta, ja mallistoa kiitettiin innovatiivisesta tavasta käyttää suomalaista materiaalia naisten muotijalkineissa.

Terhi Pölkki valittiin vuoden kenkäsuunnittelijaksi 2008 ja Elle Style Awards palkitsi Pölkin vuoden asustesuunnittelijaksi 2014.

Tällä hetkellä Terhi Pölkki kenkämerkkiä myydään kansainvälisesti 10 eri maassa ja ensi talven 2016 kenkämallisto esitellään New Yorkissa helmikuussa 2016
Näyttelyn avajaiset ovat lauantaina 30.1. kello 14.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät