Soinin nuopparilla monenlaista toimintaa

Mainos[adrotate banner="3"]

Nuorisotilatoiminta Soinissa on Soinin 4H-yhdistyksen pyörittämää. Nuoppari on tarkoitettu 7. luokasta ylöspäin aina 20 ikävuoteen saakka. Tilatoiminta on kaikille avointa nuorten vapaa-aikaan sijoittuvaa toimintaa. Nuoppari on avoinna tiistaisin kello 15-20, torstaisin kello 17-20 ja perjantaisin kello 18-22.

Nuopparin ohjaajana on aloittanut vuoden alusta toiminnanohjaaja Suvi Osala. Suvi kertoo, että nuopparilla on mahdollisuus pelata pingistä ja monenlaisia lautapelejä sekä pleikkaripelejä. Tiloista löytyy kaksi televisiota ja keittiötila, jossa nuorten on mahdollisuus harjoitella ruuanlaittoa.

MAINOS

Teemailtoja ja tapahtumia tuossa

Nuoppari tarjoaa toiminnassaan monenlaisia teemailtoja ja tapahtumia. Lähiaikoina ovat lähialueen koulut tulossa esittäytymään nuorille. Perhon maaseutuopiston Kuortaneen urheilulukio ja Karstulan lukio esittäytyvät ensi viikon tiistaina 9.2. ja Kaustisen musiikkilukio perjantai-iltana 12.2. Paikan päällä voi kuunnella näiden koulujen tarjonnasta.

Muutenkin nuorilla on mahdollisuus saada nuopparin kautta tukea opiskeluun ja työnhakuun. Kesätyöpaikkahakuun voi saada tukea nuorisotoiminnan kautta.
Talvilomaviikolla on monenlaista toimintaa. Tyttöjen illassa opetellaan hiustenhoitoa ja perjantaina on pizzaperjantai, jolloin kokkaillaan omatekoisia pizzoja.

Peruskoulun 7.-9.-luokkalaisille tehtiin kysely nuopparitoiminnasta pari viikkoa sitten. Nuopparitoiminnan kehittämiseksi olisi toivottavaa, että muutkin nuoppari-ikäiset vastaisivat nettikyselyyn. Kysely löytyy osoitteesta fi.surveymonkey.com/r/QQR26SP.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan pizzalahjakortti. Kysely on auki 9.2. saakka.

Lisää nuopparitoiminnasta löytyy Soinin 4H-yhdistyksen nettisivuilta sekä Soinin nuoppari -facebook -sivuilta.

Rami Puro

MAINOS
Edellinen artikkeliAlajärven yhteistyö Ankkurien kanssa jatkuu
Seuraava artikkeliLehtimäen Rannankylältä löytyy talkoohenkeä