6.9 C
Alajärvi
keskiviikko 29.5.2024
MAINOS
MAINOS

Alajärven lukiolaiset väittelyfinaalissa

Alajärven lukiosta osallistuttiin jälleen kerran Tampereella 30.-31.1. pidettyyn valtakunnalliseen englannin välittelyfinaaliin. Viime hetken kokoonpanomuutoksesta huolimatta joukkue selviytyi mainiosti.

Pärjäämisestä voi hyvin harva joukkue puhua, koska koko turnauksessa sijoitetaan vain kaksi finaalijoukkuetta. Tämä lisäksi Alajärven joukkueen huonoa arpaonnea kuvastaa se, että kahdella ensimmäisellä kierroksella kohtasimme lopulliset finalistit: Etelä-Tapiolan lukion ja SYKin. Viime keväänä MTV:n teettämässä lukiovertailussa nämä lukiot olivat sijalla 1. ja 3.

MAINOS

Alajärveläiset antoivat kuitenkin hyvän vastuksen molemmille joukkueille ja tämä valoi uskoa, että kyllä Alajärvikin voi pärjätä.

Huipennus koettiin neljännellä kierroksella, kun Alajärven joukkue suorastaan murskasi viime vuoden voittajan Matlidens Gymnasiumin.

Turnauksessa joukkueet väittelivät aiheista ”Vanhat klassikot pitäisi korvata opetuksessa uusilla nuorten klassikoilla”, ”EUn pitäisi ottaa enemmän pakolaisia”, ”Katupartiot pitäisi sallia” ja ”Photoshoppaus pitäisi kieltää mainonnassa”.

Joukkueessa oli mukana Emmi Keisala, Joonas Mäkelä ja Emma Tuomela. Tampereella oli mukana myös joukkueen valmentaja, lukion englannin lehtori Felix de Silva.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät