-6.7 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

112-päivä kiinnittää huomion arjen turvallisuuteen

112-päivä on eri Suomen turvallisuustoimijoiden yhteinen kampanja arjen turvallisuuden parantamiseksi.

Kampanjassa halutaan kiinnittää suomalaisten huomio tapaturmien ja vahinkojen ennaltaehkäisyyn kotona, töissä ja vapaa-ajalla – kyse on pienistä arjen teoista ja valinnoista, joilla jokainen voi parantaa omaa ja läheistensä turvallisuutta.

MAINOS

112-päivää vietetään tänään 11. helmikuuta. 112-päivän kampanja jatkuu koko viikon, jolloin 112-päivän tapahtumia järjestetään ympäri Suomen. 112-päivä muistuttaa myös hätänumerosta 112 ja sen oikeasta käytöstä. Hätänumero toimii kaikissa EU-maissa.

112-päivän kampanjan taustavoimia ovat poliisi, pelastustoimi, rajavartiolaitos, hätäkeskuslaitos, sosiaali- ja terveysministeriö, sisäasiainministeriö sekä opetushallitus. Kampanjan tavoitteena on tehdä Suomesta Euroopan turvallisin maa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät