Alajärven Ankkureiden kokous-ja koulutustilahanke Kotipesä sai rahoituspäätöksen

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven Ankkurit ry on saanut myönteisen rahoituspäätöksen Etelä-Pohjanmaan Ely-keskukselta monikäyttöiseen koulutus- ja kokoontumistilan rakentamiseen 20-30 henkilölle Kitron stadionille.

Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 45161 euroa, josta Ankkureiden rahoitusosuus on n. 20000 euroa koostuen talkootyöstä ja rahallisesta osuudesta. Hankkeen omarahoitusosuudesta ja talkootyöstä vastaa Alajärven Ankkureiden pesäpallojaosto.

MAINOS

Pääasiallisesti tila tulee toimimaan Alajärven yhdistysten koulutus- kokous- ja valmennustilana, johon hankitaan nykyaikaiset AV- ja ATK välineet harjoitusten tallentamista ja esittämistä varten (tietokone, videokamera ja taulutelevisio).

Yhteinen asianmukaisin välinein varustettu tila vähentää vapaaehtoistoimijoiden vaivannäköä ja tehostaa mm. urheiluseurojen valmentajien ja urheilijoiden ajankäyttöä.

Sijainti harjoituspaikkojen kuten Kitron Stadionin, Urheiluhallin, Uimahallin ja Yleisurheilukentän välittömässä läheisyydessä mahdollistaa koulutus- ja valmennustilaisuuksien pitämisen harjoitusten yhteydessä toimijoille, harjoitusryhmille ja joukkueille. Tekopaikka myös säästää rakennuskustannuksia, kun perustustöitä ei tarvitse tehdä.

Kitron stadionille rakentuu monikäyttöinen koulutus- ja kokoontumistila 20-30 henkilölle.
Kitron stadionille rakentuu monikäyttöinen koulutus- ja kokoontumistila 20-30 henkilölle.

Pesäpallo-otteluiden aikana tila palvelee yritysaitiona, johon Ankkurit voi kutsua alueen yrityksiä otteluja seuraamaan ja verkostoitumaan hieman rennommissa merkeissä. Tämä vahvistaa alueen tunnetuimman brändin, Ankkureiden ja alueen yritysten keskinäistä yhteistyötä.

Yksittäisiin otteluihin yritykset voivat varata tilan myös omille työntekijöilleen ja asiakkailleen verkostoitumiseen, virkistäytymiseen ja yhteistyöhengen vahvistamiseen.

Ankkurit aloitti rakentamisen viime vuoden lokakuussa omalla riskillään lämpimämpien rakennuskelien vuoksi saatuaan myönteisen rahoituspäätöksen elokuussa Aisapari ry:ltä ja Kotipesä ehdittiin saada ns sateelta suojaan ennen pakkaskautta.

Kotipesän rakentamisen runkoratkaisun toimitti Finnlamelli Oy olemassa olevaan katsomoon rakentamiseen loistavasti soveltuvalla Timberkoti-pilaripalkkitekniikallaan. Muiltakin osin rakentamisessa on päädytty lähes sataprosenttisesti alajärveläiseen osaamiseen.

LVI-työt tekee Rinteen Putki Oy, vaativimmat rakennustyöt Rakennusliike Ahonen Arto ja Esko Oy ja sähkötyöt Sähköasennus M. Yli-Mannila Oy.

Kiintokalusteet toimittaa Nordic Kaluste Oy, ovet Artopine Oy, ikkunat Järviseudun Lasiasennus Oy, ilmastoinnin Järviseudun Kodinkonehuolto Oy, pientarvikkeet Rautia Alajärvi ja AV-laitteet Tekniset Japo.

Talkootyön ”kymppinä” toimii Ankkureiden Superpesisjoukkueen 2. pelinjohtaja Toni Nevantakanen ja työmaalla on puurtanut suuri joukko pesäpallojaoston jäseniä, Superpesisjoukkueen pelaajia ja muita Ankkurihenkisiä talkootyöntekijöitä.

MAINOS
Edellinen artikkeliTeitä kunnostetaan tänä vuonna Soinissa korjausvelkahankkeina
Seuraava artikkeliAlajärvellä hiihdettiin yhdessä