Mielenkiintoista kesäteatterikesää luvassa…!

Mainos[adrotate banner="3"]

Vain muutaman huijarin tähden kesällä Kyyjärvellä

Kyyjärvellä toimiva HET-teatteri esittää kesällä 2016 Heikki Luoman kirjoittaman näytelmän Vain muutaman huijarin tähden.

Kaikki muistavat varmasti tämän Heikki Luoman käsikirjoittaman suositun tv-sarjan, johon teatteriesitys perustuu. Lämminhenkinen komedia saa lisäväriä lauluesityksistä.

MAINOS

Miten käy P.A. Turpeisen huoltoaseman? Onnistuuko kunnanhallituksen puheenjohtajan Hakkaraisen juonet ja miten kuvioita sotkee Kylmälehto? Entäs romantiikka, kuka pettyy ja kuka päätyy alttarille? Heikin huumorilla kirjoitettu teksti vie taatusti mukanaan.

Näytelmän ensi-ilta on Heikki Luoma areenalla lauantaina 2.7. kello 19. Esityksiä on kaikkiaan 20. Viimeinen esitys on sunnuntaina 14.8.

Kaikki viime vuoden näyttelijät ovat mukana. Näytelmässä on kaikkiaan tänä vuonna 16 roolia. Näyttelijöistä seitsemän tulee Karstulasta, viisi Kyyjärveltä, kolme Alajärveltä ja yksi Soinista.

Halkosaaren kesäteatterissa kaksi esitystä

Lappajärven Halkosaaren kesäteatterissa nähdään ensi suvena kaksi esitystä, kun yleisöä viihdyttävät hersyvä farssi Täydelliset häät sekä legendaarisia hittejä ja hulvatonta huumoria tarjoava Suomihitit-show.

Näytäntökausi käynnistyy 29.6. Täydellisillä häillä. Esitys on perinteitä tihkuva farssi, jossa riittää yllätyksiä sekä vauhdikkaita käänteitä.

– Kyseessä on myös romanttinen komedia, jossa tunteet vellovat ja iskevät päin hurjalla voimalla. Täydellisissä häissä nähdään, kuinka ihmiset joutuvat pohtimaan ketä todella rakastavat, kertoo myyntipäällikkö Marjatta Keskinen.

Robin Hawdonin käsikirjoittaman Täydelliset häät ohjaa aikaisempinakin vuosina Halkosaaressa nähty Aleksander Anria. Rooleissa ovat Taina Reponen, Petteri Rantatalo, Seppo Mecklin, Maria Järvinen, Veera Pulkkinen sekä Fatima Mattila.

Näytelmä esitetään kaikkiaan yhdeksäntoista kertaa viimeisen näytöksen ollessa 31.7.

Legendaarisia hittejä

Elokuussa lavan valtaa Suomihitit-show, jossa tuikkivat todelliset musiikkitähdet. Mukana ovat Sami Hintsanen, Nina Tapio, Hanna-Riikka Siitonen sekä Ville Pusa. Solisteja säestää kuuden hengen bändi. Show nähdään kaikkiaan kuusi kertaa välillä 6.8.-21.8.

Elokuun Suomihitit-showssa tuikkivat todelliset musiikkitähdet. Mukana on mm. Sami Hintsanen.
Elokuun Suomihitit-showssa tuikkivat todelliset musiikkitähdet. Mukana on mm. Sami Hintsanen.

– Suomihitit-showssa kuullaan tarinaa eteenpäin kuljettavia legendaarisia suomihittejä, kuten muun muassa ”Hengaillaan”, ”Aikuinen nainen” sekä ”Aamu”. Kaiken ytimessä ovat vuosien jälkeen lähiökuppilassa tapaavat ystävykset, Keskinen toteaa.

Halkosaaren kesäteatterielämykseen voi myös yhdistää esimerkiksi ruokailun ja majoituksen teatterin yhteistyökumppaneiden tiloissa Lappajärvellä sekä lähikunnissa. Osa yrityksistä tarjoaa myös räätälöityjä teatteripaketteja.

Esitysten lippujen myynti on jo täydessä käynnissä. Lisätietoja www.halkosaarenkesateatteri.fi.

MAINOS
Edellinen artikkeliABC Alajärvi avasi keittiönsä alan opiskelijoille
Seuraava artikkeliWWF:n Earth Hour sammuttaa valot ilmaston puolesta jo kymmenettä kertaa