Kuutamohiihdot hiihdetään nyt

Mainos[adrotate banner="3"]

Talviloman toimintaan voi lämmitellä Järvi-Pohjanmaan järjestämissä Kuutamohiihdoissa. Viikon aikana hiihdellään neljässä pitäjässä, ja kaikissa tilaisuuksissa saa ainakin mehua ja kenties makkaraakin. Kaikki hiihdot hiihdetään kello 18.30 – 21.

Tänään maanantaina hiihdetään Vimpelissä. Lähtöpaikka on Vatpakan hiihtomaja. Kolmen kilometrin hiihtoreitti on merkitty ulkotulilla.

MAINOS

Huomenna tiistaina hiihdetään Lehtimäellä Valkealammella. Reittinä on Valkealampi-Jäkälämäen kota-Valkealampi. Noin viiden kilometrin reitti on niin ikään merkitty ulkotulilla.

Keskiviikkona hiihdellään Alajärvellä. Säiden salliessa hiihdetään Alajärven jäällä niin että lähdetään kirkon pihalta, Kirkkotie 6:sta. Muussa tapauksessa tapahtuma on Alajärven keskustan kuntoradalla Karhulaavulla.

Matkan pituus on vapaasti valittavissa yhden ja viiden kilometrin väliltä. Hiihdot järjestää Järvi-Pohjanmaan vapaa-aikatoimi ja Alajärven Latu ry. Lisätietoja antaa Kirsti Kivelä numerosta 0442970215.

Torstaina on Soinin vuoro. Hiihtojen lähtöpaikka on Soinin yhteistalo. Reitti on noin kolme kilometriä, ja se on muiden tavoin merkitty ulkotulilla.

Kaikilla tapahtumapaikoilla hiihtelijät voivat osallistua arvontaan, joista voi voittaa tuotepalkintoja.

Latutilannetta on mahdollista seurata osoitteessa www.hiihtoladut.fi.

MAINOS
Edellinen artikkeliJärviseudun kaverikoirat etsivät joukkoon uusia kavereita!
Seuraava artikkeliLisää naisenergiaa Paavolantorin yrittäjien joukkoon