Alajärven Ankkurit ja Alavuden Peli-Veikot yhteistyöhön

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven Ankkurit ja APV ovat sopineet yhteistyöstä seurojen Pesäpallon kehittämiseksi. Yhteistyö pitää sisällään mm. farmisopimuksen, seurojen valmennusosaamisen vaihtoa ja markkinointiyhteistyötä.

Yhteistyön lähtökohtana toimii kahden vahvaa juniorityötä tekevän seuran tahto kehittää edelleen toimintaansa.

MAINOS

Ankkureissa on pitkään seurattu yli kymmenen joukkueen voimin sarjoihin osallistuvan APV:n vahvaa junioritoimintaa ja nousua miesten Suomisarjaan. Lisäksi seuran toiminnassa voimakkaasti vaikuttava Toni Juurakko edusti ensimmäiset Superpesisvuotensa 1996-1997 Ankkureita. Toivottavasti muitakin alavutelaisia nähdään jatkossa myös Ankkuripaidassa.

Ensimmäinen yhteistyön konkreettinen tapahtuma oli viime syksynä järjestetty APV:n junioreiden, valmentajien ja taustatoimijoiden vierailu Ankkurit-Sotkamo puolivälierään.

Yhteistyö jatkui Ankkureiden Superpesisjoukkueen yleisöharjoituksilla ja farmisopimuksen allekirjoittamisella. Vapunpäivänä 1.5. Ankkurit ja Koskenkorva kohtaavat harjoitusottelussa Alavuden uudella hiekkatekonurmella.

Farmisopimuksen myötä Ankkurit luopuu omasta Suomisarjapaikastaan ja osa Ankkureiden Superpesisjoukkueen 18 miehen harjoitusryhmästä ja A-poikien Superpesisjoukkueesta vahvistaa tulevalla kaudella APV:n Suomisarjajoukkuetta.

Farmisopimuksen puitteissa myös junioripelaajia voidaan haluttaessa peluuttaa joustavasti seurojen välillä.

Vuoden 2015 valmennustiimiksi Pesäpalloliiton toimesta valitun Ankkureiden valmennustiimin, Superpesispelaajien ja Ankkureiden juniorivalmennuspäällikön Tero Tuomelan osaaminen on tarvittaessa jatkossa myös APV:n tukena.

Markkinoinnin osalta kehitetään erilaisia yhteistyömuotoja mm. seurojen nettisivujen, somekanavien ja otteluiden mainonnan suhteen. Molempien seurojen tahto on pidempiaikainen yhteistyö, jonka kruununa voisi tulevaisuudessa olla APV:n nousu ykköspesikseen täyttämään alueelta puuttuvan em. sarjatason seuran.

APV:n ja Alavuden kaupungin panostus olosuhteisiin, kuten tulevaan hiekkatekonurmeen, on luonut edellytykset seuran kehittymiselle. Juniorityön lisäksi kaupungin koko ja vahva yrityselämä mahdollistaisivat myös ykköspesiksen pelaamisen.

MAINOS
Edellinen artikkeliHautamäki tasa-ajalla kolmanneksi Mikkelin SM-rallissa
Seuraava artikkeliVäinö Tuomaalan juhlavuosi on virallisesti avattu Evijärvellä