Aaltomarin naistenilta veti talon täyteen

Elina Mikkonen toivotti vieraat tervetulleeksi naisteniltaan ja kertoi hiukan kansainvälisen naisten päivän historiasta.
Elina Mikkonen toivotti vieraat tervetulleeksi naisteniltaan ja kertoi hiukan kansainvälisen naisten päivän historiasta.

Aaltomarissa juhlittiin kansainvälisen naistenpäivän iltaa tiistaina 8.3. Naisväkeä oli kutsuttu paikalle yrittäjä Elina Mikkosen toimesta ja kello kuuden aikaan piha olikin täynnä autoja. Putiikki täyttyi iloisesta puheensorinasta kun kuulumisia vaihdettiin. Mikkonen toivotti vieraat tervetulleeksi ja avasi tilaisuuden kertomalla hiukan naistenpäivän historiasta. Puheenvuoron jälkeen hän teki tilaa illan yllätysesiintyjälle – Alavolin Minna Latvalalle.

-Ympäri Suomen on tämän päivän aikana tanssittu yllätyksellisiä flash mob-esityksiä tunnetun Naiset-kappaleen tahtiin. Me otamme nyt naiseudesta kaiken ilon irti ja laitamme myös lantion liikkeelle, Latvala sanoi yleisölle ja laittoi musiikin soimaan.

Minna Latvalan (keskellä) energisellä ohjauksella tanssittiin Naiset-kappaleen tahtiin.

Turhalle jäykkyydelle sanottiin hyvästit kun koko 50 naisen porukka laittoi jalalla koreaksi ja antautui musiikin vietäväksi. Ilta jatkui rennoissa tunnelmissa Oma Säästöpankin palvelupäällikön – Helena Marjomäen puheenvuoroa kuunnellen. Hän kertoi naisväelle hiukan yleistä tietoa Oma Säästöpankista ja heidän palveluistaan Alajärvellä. Tutuksi kävi myös muutama Alajärven konttorin työntekijöistä, jotka osallistuivat myös iltaan.

MAINOS

Tämän jälkeen päästiin seuraamaan odotettua muotinäytöstä. Näytöksen päätähtenä toimi Mikkosen 5-vuotias Laura-tytär, joka teki ensimmäisen, muttei varmasti viimeisen esityksensä lavalla. Muita malleja olivat Sirpa Haapa-aho, Pirkko Ojajärvi, Kaarina Alanko, Eeva Kangas ja Inga Yli-Sikkilä.

Eeva Kangas, Sirpa Haapa-aho, Inga Yli-Sikkilä ja Laura Mikkonen.

 

Kaarina Alanko yllään kotimainen Ainon takki.

Uutta Aaltomarin vaatevalikoimassa ovat Artic Queenin huovat, ihastusta herättävät haliviitat ja Riimingan laukut. Tuotteet ovat 100% kotimaisia.

-Patentoitu Haliviittamme syntyi halusta tehdä armollinen tuote, joka hoikentaa ja sopii jokaiselle.  Niin tuli aukot. Ja varsin pian huomasimme, mihin tarkoitukseen ne soveltuivat mainiosti. Kun esittelimme päällä olevaa vaatetta aukkoineen, se suorastaan houkutteli halaamaan. Oi sitä ilon määrää, mitä näitten halauksien ansiosta on kuplinut, kertoo vaatteen luoja kotisivuillaan.

Mallina toiminut Inga Yli-Sikkilä valotti hieman tulevan kesän Aaltoa ja Aarioita-tapahtuman ohjelmistoa. Hän nosti esiin erityisesti alajärveläissyntyisen professori Miia Kivipellon luennon nimeltään ”Musiikin ja kulttuurin vaikutus mieleen ja muistiin”.

Inga Yli-Sikkilä avasi hiukan tulevan kesän Aaltoa ja Aarioita -tapahtuman ohjelmistoa.

Illan aikana kuultiin myös livemusiikkia alajärveläisen Charlotta Lahtisen säestämänä ja laulamana. Iltapalana nautittiin pientä suolapalaa raikkaan salaatin kera.

-Erittäin hienoa että tällaisia tempauksia järjestetään. On mukavaa päästä välillä tuulettumaan. Ilta on sisältänyt monipuolista ja viihdyttävää ohjelmaa, kuului palautteet vieraiden suusta.

Roosa Linnanmäki

MAINOS
Exit mobile version