0.5 C
Alajärvi
maanantai 04.3.2024
MAINOS

Asumista ja hyvinvointia -tapahtuman messupaikkojen varaukset käynnistyneet vilkkaasti

Soinin Yhtenäiskoululla lauantaina 23.4. järjestettävien Asumista ja hyvinvointia -messujen messupaikkojen varaukset ovat käynnistyneet vilkkaasti.

Vapaa-aikatoimenjohtaja Paula Kemppainen kertoo, että yritykset ja yhteisöt ovat lähteneet innolla liikkeelle jo hyvissä ajoin, sillä messupaikoista on nyt varattuna jo 75 prosenttia niin sisältä kuin ulkoakin.

MAINOS

– Vielä varauksen kuitenkin ehtii tehdä, mutta kannattaa toimia mahdollisimman pian varmistaakseen oman paikkansa tästä suositusta messutapahtumasta, Kemppainen muistuttaa. Paikkavaraukset on kätevin tehdä osoitteessa jpyp.fi.

Mielenkiintoista ohjelmaa luvassa

Messujen ohjelmarunko alkaa nyt olla valmiina ja mielenkiintoista ohjelmaa onkin luvassa. Messuportit avautuvat kello 10 ja virallisen avauksen suorittaa ähtäriläinen kansanedustaja Mikko Savola.

Tunnettu maalaislääkäri Tapani Kiminkinen tuo messuille ajankohtaiset terveisensä hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Ohjelmassa on luonnollisesti myös maalaislääkärin klinikka, jossa messuyleisö voi saada vastauksia mieltään askarruttaviin kysymyksiin.

Laulava Pupujussi viihdyttää perheen pienimpiä messuvieraita.
Laulava Pupujussi viihdyttää perheen pienimpiä messuvieraita.

Lapsille ja lapsenmielisille ohjelmaa tarjoaa Järvi-Pohjanmaan kirjastopalvelut. Heillä on ohjelmassaan suuren suosion saavuttanut Laulava Pupujussi, joka viihdyttää perheen pienimpiä messuvieraita. Laulavan Pupujussin tapaa messupäivän aikana myös kirjastopalveluiden messuosastolta.

Soinin Hautakylän ja Kukonkylän kyläyhdistykset järjestävät yhdessä messuvieraille erilaisia viihdyttäviä kilpailuja. Lisäksi ohjelmassa nähdään Soinin 4H -yhdistyksen voimistelukerhon 2-4 -luokkalaisten tyttöjen tanssiesityksiä. Messujen juontajana toimii soinilainen Heidi Huvila.

Messuvieraiden ei tarvitse olla paikalla nälissään, sillä ruoka- ja kahvilapalveluista huolehtivat paikalliset urheiluseurat Soinin Tiikerit, Sisu ja Palloseura.

Vahvoina yhteistyökumppaneina messuilla ovat mukana Alajärven Osuuspankki ja Kohiwood. Messut päättyvät kello 16.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät