-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Lasse Kataja ja Leena Kosola konsertoivat Perhossa

Perhon kirkossa kuullaan sunnuntaina 20.3. kello 18 Lasse Katajan, urut ja piano, ja sopraano Leena Kosolan konsertti ”Sua seuraan ma riemulla”.

Sopraano Leena Kosola on suorittanut diplomitutkinnon Sibelius-Akatemian solistisella osastolla Tellervo Pajamiehen johdolla 1982. Meriitteihin kuuluu Timo Mustakallio- voitto 1980 ja 3.palkinto Lappeenrannan valtakunnallisessa yksinlaulukilpailussa 1981.

MAINOS

Kosolalla on takanaan lukuisia solistiesiintymisiä Saksassa, Ruotsissa, Unkarissa ja Eestissä ja hän on vieraillut mm. Savonlinnan Oopperajuhlilla, Tampereen Oopperassa ja esiintynyt Seinäjoen Oopperayhdistyksen produktioissa ja eri orkestereiden solistina keskeisissä oratoriotehtävissä. Vuodesta 1986 lähtien hän on toiminut myös Etelä-Pohjanmaan musiikkiopiston yksinlaulun lehtorina.

Lasse Kataja on opiskelut Sibelius-Akatemiassa ja suorittanut kanttorin, pianonsoitonopettajan sekä musiikin maisterin tutkinnot.

Kataja on toiminut Etelä-Pohjanmaan musiikkiopiston Alavuden opetuspisteen johtajana ja pianonsoitonopettajana. Hän on toiminut Lapuan musiikkiopiston rehtorina. Vuodesta 2013 Kataja on hoitanut Lakeudenportin kansalaisopiston virkaa.

Kataja on toiminut pianistina ja urkurina useissa eri konserteissa sekä kosketinsoittajana erilaisissa produktioissa ja kokoonpanoissa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät