0.5 C
Alajärvi
maanantai 04.3.2024
MAINOS

Petri Laaksonen konsertoi Perhossa Suurella sydämellä

Laulaja-lauluntekijä Petri Laaksonen konsertoi Perhon kirkossa keskiviikkona 23. maaliskuuta.

Suurella sydämellä -konsertin järjestää Perhon seurakunta Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

MAINOS

Petri Laaksosen artistiprofiili on monella tapaa ainutlaatuinen. Hänen tuotteliaasta kynästään ovat lähtöisin niin niin euroviisuhitit Eläköön elämä, Sata salamaa, Oot voimani mun, kuin Täällä pohjantähden alla -klassikkosävelmäkin.

Kuulijoiden sydämiin hän on laulanut itsensä myös lukuisilla romanttisilla iskelmillä ja laulelmilla, joululauluilla sekä hengellisillä sävelmillä. Laaksosen levyjä onkin myyty musiikin ystäville jo 250 000 kappaletta.

Petri Laaksonen on pidetty laulaja niin konserttisaleissa kuin kirkoissakin. Välittömänä esiintyjänä ja sielukkaana tulkitsijana hänellä on poikkeuksellinen kyky koskettaa kuulijoita melodisilla ja elämänmakuisilla lauluillaan.

Jo pari vuosikymmentä kestänyt ura esiintyvänä artistina, sekä eletyn elämän tuoma kokemus iloineen ja murheineen, on tuonut Laaksosen tulkintoihin entistäkin vakuuttavampaa otetta ja syvyyttä.

– Olen aina tiennyt mistä laulan, mutta nyt myös elän todeksi uudella tavalla laulujen tarinaa niitä laulaessani, Petri kertoo.

Viime vuosi oli Laaksosen kannalta menestyksekäs. Säveltäjänä hän vietti 30-vuotista juhlavuottaan (Eläköön elämä vuodelta 1985) ja hän julkaisi myös viiden vuoden tauon jälkeen uuden levyn In Memoriam – Elät aina minussa.

Sielukas uutuuslevy ja siihen liittyvä koko maan kattava konserttikiertue saavutti laajaa huomiota mediassa ja sai yleisöltä kiittävän ja innostuneen vastaanoton.

Kiertueen tuotosta laulaja lahjoitti Kirkon Ulkomaanavulle 10000 euroa syyrialaisten lasten ja nuorten elinolosuhteiden parantamiseen pakolaisleireille Jordaniassa.

Lisäksi Petri Laaksosen sävellys Sata salamaa koki huiman renesanssin Vain elämää -ohjelmassa Antti Tuiskun uutena modernina versiona, nousten vuoden suurimmaksi hitiksi.

Perhon kirkossa Petri Laaksonen lupaa laulaa ”suurella sydämellä” niin uuden levynsä koskettavia lauluja kuin varhaisempiakin sävelmiään.

Petri Laaksosta säestävät taitavat muusikot Petri Hatakka, koskettimet sekä kitaristi Jan Lindström. Laaksonen itse soittaa pianoa laulun ohella. Suurella sydämellä -konsertti on tulvillaan lauluja elämästä, rakkaudesta, kaipauksesta sekä toivosta arkisen vaelluksen keskellä.

Konsertti järjestetään Perhon kirkossa keskiviikkona 23.3. kello 19. Liput maksavat 15 euroa ja niitä on myynnissä ovelta tuntia ennen konsertin alkua.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät