0.5 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Evijärvellä tonttikampanja

Evijärven kunnassa on käynnissä tonttikampanja. Tavoitteena on aktivoida tonttien kysyntää ja tonttimyyntiä sekä lisätä vakituisen asumisen ja vapaa-ajanasuntojen rakentamista Evijärvellä.
Kampanjan tontit sijaitsevat kunnan keskustaajaman kaava-alueella Nissinkankaalla ja sekä Ahvenniemessä, jossa tarjolla on rantatontti.

Evijärvellä järjestetään huhtikuussa tontti- ja rakentajapäivät. Kunnan tonttipäivä on perjantaina ja lauantaina 8.-9.4. Perjantain 8.4. tilaisuus on kunnantalolla kello 14–18 ja lauantaina 10.4. ollaan aivan Nissinkankaan tonttien lähistöllä Nissinkankaan laavulla (Vähäjärventien välittömässä läheisyydessä) kello 10–13.

MAINOS

Rakentajapäivä on Rakennustarvikeliike Laukkosella perjantaina 22.4. kello 10–16. Tontti- ja rakentajapäivissä pääsee tutustumaan Evijärven viihtyisiin ja vehreisiin tontteihin sekä saa lisätietoa rakentamiseen liittyvistä asioista ja palveluista.

Kampanjatonttien koko on 1974–2383 neliötä. Tonttien hinnoittelu on kolme euroa neliöltä ja puuston arvo. Tonteilla on valmiina rakentamisen mahdollistava infra.

Kampanja-aikana tontin ostava ja tontille rakentava saa ilmaisen vesi- ja viemäriliittymän. Vesiliittymä maksaa normaalisti 1720 euroa (+alv 24 %) ja viemäriliittymä 1800 euroa (+alv 24 %). Tonttikampanja on käynnissä 30.6. asti.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät