Nyt liikkumaan -kampanja starttaa ensi viikolla!

Mainos[adrotate banner="3"]

Torstai-lehden ja yhteistyökumppanien; Fitnesspalvelu Karoliina (Vimpeli), Cambridge Valmentaja Maria Yli-Sikkilä (Alajärvi), Alajärven ABC, Fit Factory (Alajärvi), KipinäKodan Luonto- ja Elämyspalvelut (Lappajärvi), Kesport (Alajärvi), Järvi-Pohjanmaan Vapaa-aikatoimi ja Soinin Kuntokulma, yhteinen Nyt liikkumaan -kampanja käynnistyy ensi torstaina 14.4. ja jatkuu torstaihin 30.6. saakka.

Saat ensi viikon lehden välissä kampanjakortin, jota täyttämällä olet mukana kampanjassa ja upeiden palkintojen arvonnoissa!

MAINOS

Lisää kortteja muille perheenjäsenille voi noutaa kampanjan yhteistyökumppaneilta tai tulostaa nettilehdestämme www.torstai-lehti.fi. Samasta osoitteesta voit tulostaa myös lisäsivuja liikuntasuorituksesi merkitsemiseen, kun nyt saamasi vihko tulee täyteen!

Nyt liikkumaan -kampanjalla kannustetaan kaikkia lehtemme lukijoita liikkumaan 14.4.-30.6. välisenä aikana. Liikuntatavan ja sen rasittavuuden määrittelee jokainen osallistuja itse. Kun liikut niin, että voit samalla ongelmitta jutella kaverin kanssa, saat yhden pisteen jokaisesta tunnista. Kun liikut niin, että hiki virtaa ja puhe käy puuskuttavaksi, saat yhden pisteen jokaisesta puolesta tunnista!

Kesäkuun päätyttyä lasket pisteesi yhteen ja palautat vihkosi joko yhteistyökumppaneillemme tai Torstai-lehden konttoriin. Näin olet mukana huikeiden, liikunnallisten palkintojen arvonnassa! Pisteitä kannattaa yrittää kerätä mahdollisimman paljon, koska jokainen piste on yksi arpa ja eniten pistetä keränneet saavat myös mainetta ja kunniaa ja mahdollisesti nimensä lehteenkin!

Näin ollen mitä enemmän liikut, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa!
Pääpalkintona kaikkien osallistujien kesken arvotaan Torstai-lehden lahjoittama 500 euron lahjakortti, jonka voittaja saa käyttää valitsemassaan yhteistyökumppanimme liikkeessä – tai jakaa sen vaikka useampaan paikkaan!

Tämän lisäksi arvotaan suuri määrä muita hienoja liikunnallisia palkintoja, joten nyt meillä kaikilla on monta hyvää syytä liikkua entistäkin enemmän!

Arvontapalkinnot ovat: Torstai-lehti: 500 euron lahjakortti. Fitnesspalvelu Karoliina: 4 kerran jumppalippu, 3 kerran jumppalippu, 2 kerran jumppalippu ja 1 kerran jumppalippu (liput käy kaikkiin jumppiin, voimassa 3kk), Cambridge Valmentaja Maria Yli-Sikkilä: Kotitreenaajan setti (Sisältää jumppakuminauhan + treeniohjeet, Cambridge Ohjelman juomapullo ja kaloriton Cambridge mehujuomajauhe, josta valmista juomaa 30 litraa), Alajärven ABC: 10 kpl kahden hengen buffetlounasta, Fit Factory (Alajärvi): 10 kerran liikuntapassi vapaasti valittaville ryhmäliikuntatunneille, 50€ lahjakortti FitFactoryn palveluihin, KipinäKodan Luonto- ja Elämyspalvelut: 2 kpl kanootin päivävuokraus, Kesport (Alajärvi): 5 kpl 20 euron arvoisia lahjakortteja, Järvi-Pohjanmaan Vapaa-aikatoimi: 5 kpl 5 kerran uimahallilippuja, Soinin Kuntokulma: Human Tool-satulatuoli.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliSöyrinkiläiset ja Harjuset hirvipeijaisissa sukukunnittain
Seuraava artikkeliReady 4 Life -messut esittelivät nuorille tulevaisuuden näköaloja