Järvi-Pohjanmaa siistii taas ulkoasuaan!

Mainos[adrotate banner="3"]

Järvi-Pohjanmaalla on vuodesta 2011 toteutettu keväisin siivouskampanja. Kampanjan avulla on saatu ihmisiä liikkeelle ja siistimään omaa lähiympäristöään. Sillä on yllättävän suuri vaikutus meidän jokapäiväiseen hyvinvointiimme minkä näköistä meillä on!

Tänä keväänä Vimpelin kunnan työntekijät haastavat Alajärven ja Soinin kunnanvirastojen työntekijät osallistumaan haasteeseen ja viettämään yhteistä siivouspäivää heräilevän luonnon seurassa ja yhteistä hyvää tehden.

MAINOS

Tule sinäkin ja tuo oma ”joukkueesi” siivoustalkoisiin! Talkooviikon aikana haastamme kaikki kuntalaiset Alajärvellä, Soinissa ja Vimpelissä siivoamaan ympäristöämme roskista ja risukoista.

Siivoamme roskakasat ja maanteiden varret viikolla 17, huhtikuun 25.-30. välisenä aikana. Siivota voit toki sinulle sopivana ajanjaksona, esimerkiksi Vimpelin kunnan työntekijät siivoavat 29.4.

Joka keväisillä siivoustalkoilla on saatu myös säästöjä aikaiseksi. Vuosittain alueemme koulut, kyläyhdistykset ja seurat ovat osallistuneet tähän kevätsiivoukseen. Kiitos teille siitä! Jokaisella käsiparilla on merkitystä. Teknisen toimen voimavarat ovat rajalliset eikä kesätyöntekijöistä ole kevätsiivoukseen apua.

Toimi näin:

1. Ilmoita siivousjoukkueesi oman kuntasi tekniseen toimeen ja valitkaa itsellenne siivouskohde tai pyytäkää kuntaa osoittamaan siistittävä alue
2. Jätesäkkejä saa hakea maanantaista 25.4. perjantaihin 29.4. klo 12 saakka oman kunnan teknisestä toimesta
3. Siistimisen aikana nautitaan roskien alta paljastuvasta luonnosta
5. Yhteyshenkilön kanssa sovitaan mihin jätesäkit kerätään

Yhteyshenkilöt: Alajärvellä Pentti Yli-Olli 044-2970 226 pentti.yli-olli@alajarvi.fi, Soinissa Aimo Leppänen 040 5967 143 aimo.leppanen@soini.fi, Vimpelissä Yrjö Koivukoski 044-4659 775 yrjo.koivukoski@vimpeli.fi.

Kirsi Syynimaa
Ympäristösihteeri

MAINOS
Edellinen artikkeliTarkkana vasemmalle kääntyessä
Seuraava artikkeliUunon kuumat puumat lavalle Vimpelissä