Alajärven Ankkureiden D-tytöt lentopallon aluemestaruus hopealle!

Mainos[adrotate banner="3"]

Sunnuntaina 10.4. pelattiin lentopallon aluemestaruudesta Kauhavalla. Alajärven Ankkureiden D-tyttöjen Sininen joukkue oli selvittänyt aiemmin tiensä kuuden parhaan joukkoon ja sunnuntaina oli aika ratkoa lopulliset sijoitukset.

Tytöt aloittivat päivänsä pelaamalla Nurmon Jymyn joukkuetta vastaan, voittaen ottelun erin 2-1. Seuraavaksi tytöt saivat vastaansa Kauhavan Wisan joukkueen, jonka he voittivat hienosti erin 2-0. Näiden voittojen myötä Ankkureiden D-tytöt voittivat oman lohkonsa ja varmistivat paikkansa neljän parhaan joukossa.

MAINOS

Välieräottelussa tytöt saivat vastaansa Alahärmän joukkueen, joka kauden aikana oli ollut keskinäisissä otteluissa aina vahvempi. Välierässä osat kuitenkin vaihtuivat ja tytöt ottivat voiton erin 2-0. Tämän voiton myötä Ankkureiden D-tytöt selvittivät paikkansa finaaliin.

Finaalissa tytöt saivat vastaansa Laihian Lujan joukkueen, jonka kanssa käytiin todella tasaista vääntöä, edeten rinta rinnan ja piste pisteeltä kohti erien loppua. Ankkurit taistelivat hurjasti ja laittoivat itsensä likoon Laihian joukkuetta vastaan. Loppujen lopuksi Laihian Lujan joukkue kuitenkin vei molemmissa erissä niukat voitot.

Upeiden pelien jälkeen Ankkureiden D-tyttöjen Sinisen joukkueen tytöt saivat aluemestaruus hopea mitalit kaulaansa, jättäen taakseen 14 joukkuetta.

Suuren kiitoksen ansaitsevat tyttöjen valmentajat, jotka viikosta toiseen ja turnauksesta toiseen ovat antaneet oman suunnattoman panoksensa tyttöjen valmennukseen ja ohjaukseen. Ilman heidän panostaan juniorivalmennukseen, olisi aluemestaruus hopea ollut vain unelma.

Joukkueen valmentajina ovat toimineet Juhani Polvi, Ari Koivusaari ja Jarmo Hänninen. Alajärven Ankkureiden D-tyttöjen Sinisessä joukkueessa pelasivat Venla Hänninen, Silja Jokela, Janika Kotipelto, Elli Latvala ja Nella Mattila.

Tyttöjen pelit eivät kuitenkaan päättyneet tähän, sillä Ankkureiden D-tyttöjen Sinisten ja Keltaisten yhdistelmäjoukkue on myös selvittänyt tiensä aluemestaruussarjan kuuden parhaan joukkoon 6 vs 6 peleissä ja ensi lauantaina 16.4. ratkotaan Kuortaneella lopulliset sijoitukset näistä peleistä.

Jännitysnäytelmää on siis luvassa lisää ja nähtäväksi jää, ovatko tytöt jälleen aluemestaruus mitaleilla.

MAINOS
Edellinen artikkeliNuoret kuvataiteilijat palkintosateessa Lehtimäellä
Seuraava artikkeliKevätpärinät toi kelkkailijat Lakikselle