Kevätkonsertissa musiikin juhlaa!

Mainos[adrotate banner="3"]

Lehtimäen Opiston ja Opiston aikuisopiskelijoiden järjestämä Kevätkonsertti Lehtimäen Nuorisoseuran talolla kokosi mukaan tunnelmiin paitsi opiston omaa väkeä, kehitysvammaisia laajemmaltakin alueelta Alajärven ja Lehtimäen toimintakeskuksista, Ähtäristä ja Kuortaneelta.

Helmenkalastajat esiintyivät vuosien tuomalla ammattitaidolla lumoten yleisönsä täysin!
Helmenkalastajat esiintyivät vuosien tuomalla ammattitaidolla lumoten yleisönsä täysin!

Paikalle saapuneille noin 200 kuulijalle tarjoiltiinkin mainio kattaus musiikkia, jota esittivät Lehtimäen opiston bändi ja tapahtuman huipennukseksi aina yhtä tarttuva ja rakastettu Helmenkalastajat!

MAINOS

Konsertin aloitti Lehtimäen opiston bändi Erkki Valkeuden ja Tanja Vuorelan johdolla. Lehtimäen opistolla musiikki on iso osa opiskelijan elämää. Opiston bändin jäsenet vaihtelevat vuosikurssien mukaan, riippuen musiikinharrastajien määrästä opiskelijoiden keskuudessa.

Lisäksi opiston henkilökunnan jäsenet ovat olleet mukana toteuttamassa erilaisia musiikillisia ohjelmia opiston tapahtumissa. Niinpä myös kevätkonsertissa kuultiin henkilökunnan ääntä laulun ja soiton muodossa.

Kevätkonsertissa bändin jäseninä olivat kitarassa bändin ohjaaja Erkki Valkeus, bassossa Michael Veranen, percussiota ja rumpuja soitti Daniel Juupaluoma ja laulussa ja rummuissa kuultiin Harri Granlundia, joka mykisti yleisön upeilla tulkinnoillaan! Laulussa kuultiin myös Jukka Nylundia.

Opiston bändin esitys olikin kaiken kaikkiaan upea, Erkki Valkeus oli jälleen löytänyt lavalle todellisia lahjakkuuksia, joille esiintymistilaisuuden järjestäminen näin suurelle yleisölle oli enemmän kuin paikallaan!

Pienen väliajan jälkeen, jolloin yleisöllä oli mahdollisuus ostaa vielä arpoja ja nauttia puffetin annista, oli vuorossa tapahtuman pääesiintyjä Helmenkalastajat.

15 vuotta Suomea kiertänyt Jarkko Järvenpää & Helmenkalastajat voittivat Viihdyttäjä 2008 -tanssiorkesterikilpailun ja olivat tuolloin koko kesän TV2:n Kesäillan valssi -ohjelmassa.

Erittäin monipuolisen ohjelmistonsa johdosta Jarkko Järvenpää & Helmenkalastajat ovat olleet pitkään tanssikansan sydämissä.

Helmenkalastajien ammattitaito välittyikin konserttiin täysillä ja jos mahdollista, bändi sai monta uutta fania lisää. Nimmareita saatiin jakaa runsaasti ja tanssijalkaakin iskevä musiikki alkoi kutittaa.

Mieliinpainuvan konsertin tuotto käytetään Opistolla aikuisopiskelijoiden retkirahastoon.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliJPK palkitsi
Seuraava artikkeliHyvä kunto on sydämen asia