-0.1 C
Alajärvi
torstai 29.2.2024
MAINOS

Koiranpäivää vietetään tänään – teemana koira ja lapsi

Tänään sunnuntaina 24. huhtikuuta on valtakunnallinen koiranpäivä. Kennelliiton nuorten teemavuoden kunniaksi myös koiranpäivän teema liittyy lapsiin ja nuoriin.

Koiranpäivää vietetään jo kymmenettä kertaa. Kennelliitto vieraili koiranpäivän hengessä jo etukäteen kertomassa koulussa ja päiväkodissa lapsille koiran kohtaamisesta ja kommunikoinnista.

MAINOS

Koiranpäivää vietetään valtakunnallisesti erilaisten tapahtumien merkeissä. Sosiaalisessa mediassa voi koiranpäivään liittyviä viestejä jakaa ja seurata tunnisteella #koiranpäivä.

Koiranpäivänä tapahtuu eri puolilla Suomea

Kennelliitto on koonnut yhteen koiranpäivän tapahtumia eri puolilta Suomea.

Etelä-Pohjanmaan Kennelpiiri järjestää koiranpäivänä perinteisen koiranpäiväkulkueen Seinäjoella. Kulkue kokoontuu noin kello 12 Lakeudenpuiston parkkipaikalle.

Ruovedellä järjestetään koiranpäivänä ryhmänäyttelyn yhteydessä lapsi ja koira -kilpailu. Tuomarina on Sandra Mäkinen. Kilpailu alkaa kello 12 ja siihen ilmoittaudutaan näyttelyn toimistossa.

Oulun Seudun Pystykorvakerho järjestää match show’n Kiimingissä, Oulussa koiranpäivänä. Match show’n yhteydessä pidetään lapsi ja koira-, lapsi ja lelukoira- sekä junior handler -kilpailut.

Nurmeksessa järjestetään koiranpäivänä match show, lapsi ja koira -kilpailu sekä ilmainen junior handler -koulutus. Nurmeksen Seudun Kennelkerho järjestää tapahtuman Bomban Kalevan Hovilla, ilmoittautuminen alkaa klo 10.30.

Pohjois-Savon Kennelpiiri järjestää koiranpäivän tapahtumansa Koillis-Savon kennelkerhon toimintakeskuksessa Raukussa, Kaavilla. Päivän aikana käydään junior handler- ja lapsi ja koira -kilpailut sekä match show. Ennen kilpailuja kuullaan Kennelliiton nuorisotoimikunnan puheenjohtaja Kimmo Nokelaisen luento ja julkistetaan Pohjois-Savon Vuoden koira. Tapahtuma ja ilmoittautumiset kilpailuihin alkavat kello 12.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät