7.1 C
Alajärvi
tiistai 03.10.2023
spot_img
MAINOS

JPK jyräsi Kalajoella

Sekä JPK-07 että JPK-06 kuittasivat kauden viimeisimmät turnauksensa lähes näytöstyyliin. Turnaukset pelattiin peräkkäisinä viikonloppuina Kalajoella 16.4. ja 23.-24.4.

Nollaseiskat etenivät voittoon numeroilla JPK- JHT (Kalajoki) 11-6, JPK- Virkiä 15-0, JPK- Hokki (Kajaani) 15-3 ja finaali JPK-IPK (Iisalmi) 15-1. Nollakutosten turnausvoitto pitkällä kentällä eteni numeroin JPK-Huskit (Haapajärvi) 6-5, JPK-JHT 7-3, JPK-IPK 14-0, JPK-RJK (Raahe) 5-4 ja JPK-PYPO (Pyhäjärvi) 14-1.

Pitkä kausi on molempien joukkueiden osalta tullut maaliin ja on aika kiittää sponsoreita, jotka osaltaan ovat luoneet harrastusmahdollisuuden.

MAINOS

Ruukki Construction Oy, Lumon, Autoyhtymä Mertaniemi Ky, Huolto Mäki, Mty Veljeksen Herrala, Huoltoliike T. Aho Ky, Metsäyhtiö Finmoto Ky, Maalausliike Hirvelä Oy, Palosuojamaalari Joel Isoaho, Alajärven Sähkö, MM Tilit, KantaKaivu, Vapo, Steelhouse Group, Järviseudun Levytyö Oy, Tiiko Oy, V.J.T Kangastie, JR Koneurakointi, Transport Seppälä, Asennuspalvelu Risto Isoniemi, Kesäkytö, Matec Trailer, Oma Säästöpankki, Sopupeli, Järviseudun Kiinteistöhuolto, Rakennusliike Ahonen, Taksi T. Lehtiö, Alajärven Kaukolämpö, Järviseudun Varaosa, Alajärven Lääkintävoimistelu, Öhman Trukit.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät