Valkoisempi hymy Helmidentistä

Mainos[adrotate banner="3"]

Seinäjoen Helmident Oy on palvellut maakunnan asiakkaita yli kymmenen vuotta. Yrittäjä ja hammaslääkäri Paula Hankaanpää kertoo ylpeänä, että Helmident on pohjalainen pienyritys, jossa työskennellään lämminhenkisessä 10 hengen työyhteisössä.

-Tänä päivänä yksityistä hammaslääkärihoitoa on vaikea saada. Suurin osa yrityksistä ketjuuntuu ja tulee ulkomaalaisten, isojen yritysten omistukseen. Me olemme ylpeitä kotimaisuudestamme, Hankaanpää toteaa.

Helmident tarjoaa apua kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä asioissa. Hoitola päivystää arkisin kello 8-21 ja lauantaisin kello 9-12. Tämä takaa sen, että akuuttia hoitoa tarvitsevat potilaat saavat ajan mahdollisimman pikaisesti. Seinäjoen Helmident onkin koko maakunnassa tunnettu joustavuudestaan ja miellyttävästä asiakaspalvelustaan. Asiakkaita saapuu hammashoitoon usein pitkänkin matkan takaa.

MAINOS
Hammaslääkärit Tatiana Naamanka (vasemmalla), Paula Hankaanpää ja Merike Ahusalu ovat ylpeitä pienestä, mutta lämminhenkisestä hammashoitolastaan. Hoitolassa päivystetään arkisin kello 21 saakka.
Hammaslääkärit Tatiana Naamanka (vasemmalla), Paula Hankaanpää ja Merike Ahusalu ovat ylpeitä pienestä, mutta lämminhenkisestä hammashoitolastaan. Hoitolassa päivystetään arkisin kello 21 saakka.

Suuhygienisti Juulia Rintamarttunen kertoo, että kevät on ollut kiireistä hampaiden valkaisun aikaa. Hän muistuttaa, että kauniiseen hymyyn kannattaa näin juhla-aikana panostaa. Lahjakortti hampaiden valkaisuun on oiva lahjaidea äidille, syntymäpäiväsankarille tai valmistuneelle nuorelle.

-Valkaisussa ikenet suojataan, minkä jälkeen hampaiden pinnoille levitetään valkaisugeeli, jonka annetaan vaikuttaa 20 minuuttia. Geeli sisältää aktiivista valkaisuainetta, joka tunkeutuu kiilteen pieniin onkaloihin poistaen värjäytymän. Saavutettu valkaisun tulos on hyvin yksilöllinen. Useimmat ovat tyytyväisiä hampaiden väriin jo ensimmäisen valkaisukerran jälkeen, mutta osa pääsee haluamaansa tulokseen vasta toisen tai kolmannen valkaisun jälkeen. Tällöin myös hoidon pysyvyys on paras mahdollinen, Rintamarttunen kertoo.

-Uskaltaisin väittää, että meillä on kaupungin edullisin valkaisu, hammashoitaja Marja Mäkelä mainitsee. Hän on toiminut hammashoitajana talossa sen perustamisesta saakka. Mukavat työtoverit ja ihanat asiakkaat saavat Mäkelältä paljon kiitosta.

Helmidentissä tehdään parhaansa sen eteen, että jokaisen hoitokokemus voisi olla miellyttävä.
Helmidentin hoitohenkilökunta tekee parhaansa sen eteen, että jokaisen potilaan käynti olisi miellyttävä.

Valitettavasti jopa puolet suomalaisista kärsii hammaslääkäripelosta ja kynnys lääkärille lähtemiseen saattaa olla korkea. Helmident on erikoistunut tekemään hoidosta rauhallisen tilanteen ja henkilökunta tekee parhaansa, että hoitokokemus voisi olla jokaiselle miellyttävä. Hoidossa käytetään tehokkaita puudutteita ja tarvittaessa esilääkitystä, jonka ansiosta toimenpide sujuu kivuttomasti.

-Jos tuntuu siltä, että hampaat tarvitsevat hoitoa, olet tervetullut käymään meillä tarkastuksessa! Tutkimme suun ja teemme sen perusteella hoitosuunnitelman ja kustannusarvion. Meillä onnistuu maksaminen esimerkiksi kuukausierissä. Opiskelijat saavat perushoidosta 30 prosentin alennuksen, Hankaanpää kertoo palveluistaan.

Vuosien aikana asiakkaat ovat osoittaneet tyytyväisyyttä myös siitä, ettei Helmident peri erillistä toimistomaksua. Hoitola sijaitsee Maakunnankadulla, minne on helppo osata, eikä parkkipaikasta tarvitse maksaa.

Roosa Linnanmäki

MAINOS
Edellinen artikkeliOmaishoidon tuen määrärahaan korotus Soinissa
Seuraava artikkeliJPK jyräsi Kalajoella