-6.7 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Kurejoen maa-ja kotitalousseuralla monipuolista toimintaa!

Kurejoen maa-ja kotitalousseura on saanut nuorennusta johtokuntaansa, kun mukaan toimintaan saatiin Niina Hallila ja Jenni Hautakangas.

Kurejoen maa- ja kotitalousseuran touhuissa on tehnyt monen moista ja viihdytty yhdessä! Jokaiselle jotakin on luvassa myös alkavana kesänä!
Kurejoen maa- ja kotitalousseuran touhuissa on tehnyt monen moista ja viihdytty yhdessä! Jokaiselle jotakin on luvassa myös alkavana kesänä!

Seuran tulevasta toiminnasta sekä kaluston hinnaston ja muuta tärkeää tietoa löytyy aina Kurejoen maa-ja kotitalousseuran Facebook sivuilta.

MAINOS

Seuralle onkin tulossa monipuolista toimintaa koko kesän ajaksi. Toukokuulla on luvassa muun muassa puutarhailtoja ja taimienvaihtoa. Kesäkuulla Merja Sillanpää antaa ohjeita mattojen hoitoon ja pesuun ja Niina Hallilan johdolla askarrellaan.

Ennen juhannusta Marjatta Juuti opettaa tekemään luonnonkukista kukka-asetelmia. Kukat kerätään itse ja niistä tehdään asetelmat.

Heinäkuulla kävellään ja saunotaan Ojajärvellä, tehdään kylienvälinen pyöräretki Alakylä-Ylikylä-Myllykangas ja loppukesästä suunnitelmissa on onkikisat Kurejoen varrella.
Syksymmällä lähdetään Aana Vainion johdolla sieniretkelle Pyhävuorelle, missä kerätään sieniä, valmistetaan niistä syötävää ja nautitaan!

Kesäjumppaa järjestetään aina maanantaisin ajalla 16.5.-27.6. kello 18.30 Ylikylän koulun alakentällä. Jumppa soveltuu kaiken ikäisille ja kuntoisille. Jumpassa tehdään perusjumppaliikkeitä ja joskus kokeillaan erilaisia välineitä. Kaikki tämä tapahtuu luonnon äänien säestyksellä!

Myös miehet ja lapset ovat tervetulleita jumppaan mukaan! Vetäjänä toimii Riitta Ojala. Jumpan hinta on ei -jäseniltä kolme euroa kerta ja jäsenille toiminta on ilmaista. Seuran jäsenmaksu on kuusi euroa.

Jäsenmaksun voi maksaa seuran tilille FI7551881040000870. Toukokuun loppuun mennessä maksun suorittaneet ovat mukana maton arvonnassa.

Seuran omistamaa kalustoa voi vuokrata ja sitä hoitaa Liisa Ketola. Hinnasto löytyy facebook -sivuilta. Seura myös ottaa mielellään vastaan toivomuksia toiminnasta, jota voitaisiin järjestää!

Kurejoen maa-ja kotitalousseuran johtokunnan puheenhohtajana toimii Riitta Ojala ja sihteerinä Merja Sillanpää.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät