0.5 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Muodin Top-Pisteen ja Big Beautyn muoti- ja hiusnäytös kurvikkaille naisille

Muodin Top-Piste ja Big Beauty järjestävät Kurvikas kevät/kesä 2016 muoti- ja hiusnäytöksen Alajärven Nuorisoseuralla helatorstaina 5.5.kello 14. Muodin Top-Piste tuo lavalle vaatteita aidoille, oikeille naisille. Big Beauty puolestaan viimeistelee kokonaisuuden loihtimalla hiuksiin kampaukset sekä meikkaamalla mallit.

Minna Luiron Big Beauty ja Matleena Saukon Muodin Top-Piste tekevät paljon yhteistyötä. Naiset ovat järjestäneet yhdessä asiakasiltoja sekä muuttumisleikkejä.

MAINOS

Luirolle heräsi talvella ajatus kevään muotinäytöksestä, jossa esiteltäisiin muotia kurvikkaille ja kauniille naisille.

– Halusimme näyttää, että kaiken kokoisille naisille löytyy vaatteita Alajärveltä, Luiro kertoo. Saukko on naisvartalon asiantuntija, joka pukee naisen kuin naisen hänen parhaita puoliaan korostaen. Luiro puolestaan tekee kampaukset ja meikkaa naisen tämän oman tyylin mukaisesti.

Malleina käytetään sekä Muodin Top-Pisteen että Big Beautyn asiakkaita Alajärveltä, Lehtimäeltä, Lappajärveltä ja Seinäjoelta. Näytöksellä juhlistetaan samalla Muodin Top-Pisteen 15- ja Big Beautyn 2-vuotissynttäreitä.

Ovet avataan kello 14. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tapahtuman alussa on mahdollisuus kahvitella Alajärven Naisyrittäjien kahviossa. Kahviosta saa ostaa myös arpoja näytöksen päätteeksi suoritettavaan arvontaan.

Arvat maksavat neljä euroa kappale ja 10 euroa 3 kappaletta. Myös Big Beautylla ja Muodin Top-Pisteellä on esillä myyntipöydät tuotemyyntiä varten. Mukaan kannattaa varata käteistä rahaa.

Varsinainen muotinäytös alkaa kello 14:30. Näytöksessä on kaksi kierrosta, joiden välissä nähdään Siru Pitkäsen viulumusiikkiesitys sekä 9. luokkalaisten tyttöjen tanssiryhmän esitys.

Arpajaisten pääpalkintona on 250 euron Muodin Top-Pisteen ja Big Beautyn yhteinen muuttumisleikkipaketti. Sen lisäksi arvotaan myös muita hyviä palkintoja.

Mallien hiuksissa tullaan näkemään paljon kiharaa sekä lettejä, jotka ovat tämän vuoden hitti. Luiron mukaan muotia on se, missä hänen asiakkaansa itse viihtyy. Sen vuoksi mallien kampaukset ja meikit ovat mallien näköiset.

Kevään ja kesän vaatteissa tullaan näkemään ainakin liukuvärjäyksiä ja korallin väriä. Lisäksi strassikoristelut, muut kuviolliset printit ja yksityiskohdat ovat näkyvissä. -Asusteet ovat runsaita ja niitä uskalletaan käyttää, Saukko sanoo. Mekot ovat kesän muodissa se ykkösvaate kaiken mittaisilla helmoilla.

Naiset toivovat tupaa täyteen ja toivottavatkin tervetulleiksi varsinkin kaikki trendeistä ja muodista kiinnostuneet!

Jaana Koivukoski

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät