0.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Vappumarkkinoita vietettiin kauniissa säässä Alajärvellä

Monipuolinen ohjelma ja kaunis sää houkuttelivat Vappuna Alajärvelle Paavolan koulun pihalle runsaasti markkinavieraita.

LC Alajärvi-Järviseudun presidentin, Mika Korkea-ahon toivotettua läsnäolijat tervetulleeksi viihtymään tapahtumaan, pääsivät Järviseudun kennelkerhon edustajat vauhtiin. Katsojien ihasteltavana oli koirien taitavuus rakennetulla esteradalla.

MAINOS

Yleisön joukostakin löytyi halukkaita kokeilemaan taitojaan koiran kuljettamisessa radalla.

Kevät on aikaa, jolloin moni harrastus herää henkiin. MC Kraaterin motoristit toteuttivat viidettätoista vappuajeluaan. Vierailu vapputapahtumassa mahdollisti yleisön tutustumisen upeisiin menopeleihin.

Vanhoja autoja kulki tapahtumapaikan ohi yleisön ihmeteltävänä.
Vanhoja autoja kulki tapahtumapaikan ohi yleisön ihmeteltävänä.

Myös vanhoja autoja kulki tapahtumapaikan ohi. Poni-ratsastus oli monille mieleen.

Segway on uuden mallinen, kaksipyöräinen, motorisoitu kulkuväline, jolla voi saavuttaa jopa 20 kilometrin tuntivauhdin. Tilaisuuden toinen kuuluttaja Reino Rauhala esitti laitteella omat piruettinsa ensimmäistä kertaa yleisölle tilaisuuden toisen kuuluttajan, Markku Ollin todetessa Reinon tarvitsevan ehkä vielä hieman harjoitusta ennen seuraavaa esiintymistä.

Musiikki on tärkeässä roolissa kesän tapahtumissa. Tilaisuudessa esiintyi R.M ( Rock Machines) kokoonpanossa: Jesse Joensuu, Elmeri ja Mikael Marjomäki. Yhtye tarjosi viihdyttävää musiikkia kuulijoille. Solistina lauloi myös Charlotta Lahtinen.

Tilaisuudessa esiintyi R.M kokoonpanossa: Jesse Joensuu, Elmeri ja Mikael Marjomäki. Solistina lauloi myös Charlotta Lahtinen.
Tilaisuudessa esiintyi R.M kokoonpanossa: Jesse Joensuu, Elmeri ja Mikael Marjomäki. Solistina lauloi myös Charlotta Lahtinen.

Vuodesta toiseen kenttälajit ovat kuuluneet tapahtuman ohjelmaan. Tänä vuonna lajeina olivat frisbeegolf, hevosenkengän heitto, salibandy, onnenpyörä, naulanlyönti ja pesäpallonheitto.

Frisbeegolfin parhaita olivat Venla Viita-aho, Viljami Turja sekä Suvi Huhtala, hevosenkengän heitossa Jouko Höykinpuro, salibandyn parhaat Erno Sivula, Jonatan Seppälä sekä Elias Särkinen. Naulanlyönnin paras miestensarjassa oli Hannu Rantakangas, naisten sarjassa Jane Saarenmaa.

Hannu Rantakangas oli paras myöskin pesäpallonheitossa. Alajärven OP:n lahjoittaman viikon oleskelun Saariselällä voitti arvonnan tuloksena Kirsti Harju Länsikylästä.

Ladyjen puffetissa piti melkoista vilskettä!
Ladyjen puffetissa piti melkoista vilskettä!

Kaunis sää piti huolen siitä, että Ladyjen puffetissa toimivilla oli kiire.

Tilaisuuden päättyessä kiitollisuus täytti järjestäjien mielen. Olimme onnistuneet täydentämään rahastoa, joka tullaan jakamaan kevään tilaisuudessa stipendeinä ja tukina.

Kiitos tilaisuuden sponsoreille Alajärven OP:lle, Oma Säästöpankille, Tekniset/ Japolle sekä lukuisille paikallisille liikkeille ja yksityisille henkilöille, jotka lahjoititte palkintoja kenttälajeihin ym. Hyvä markkinayleisö! Tapaammehan taas ensivuonna.

Mauno Laakso

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät