-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Ankkurien Kunniakierros jo 35. kerran!

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti.

Kunniakierrosperinne on jatkunut jo yli 34 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa reilut 30 miljoonaa euroa. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa.

MAINOS

Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä tai yksityishenkilöiltä. Kuka tahansa voi lähteä tukijaksi. Tukijoina voivat olla naapurit, työkaverit, ystävät.

Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla. Minimi tukisumma on 15 euroa. Luvatuista tukisummista lähetetään laskut sähköpostitse tai paperipostina kunniakierrostapahtuman jälkeen.

Alajärven Ankkurien yleisurheilujaoston kunniakierrostapahtuma on 23.5. kello 18 Ankkurikentällä. – Kaikki ovat tervetulleita kunniakierrostapahtumiin, jossa kuntoillaan 60 minuuttia hyvässä hengessä ikään tai kuntoon katsomatta.

– Samalla tapaat seuran nuoria urheilijoita, joihin kerätty tuki kohdistuu. Ja meillä on joukko SM-tason urheilijoita, viimeisimpänä Ville Rajala SM hallien 60m aitajuoksun hopeamitalisti, kertoo yleisurheilujaoston puheenjohtaja Kirsi Koivusaari.

Kunniakierroksen yhdyshenkilönä toimii Tapio Rajala p. 0400 442493.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät