0.7 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Turvallista ruuanlaittoa kesälläkin

Järvilakeuden kansalaisopisto järjestää Lappajärvellä kesäkuun alussa hygieniapassikurssin, jonne ovat tervetulleita koko opistoalueen ruuanlaittajat ja leipurit. Kurssi järjestetään päiväkurssina Lappajärven lukiolla 2.-3.6.

Kurssi on tarpeellinen perusoppi esimerkiksi kioskimyyjille, talkookokeille ja kevään juhlia järjestäville.

MAINOS

Kesä tuo omat haasteensa ruuanlaittoon ja elintarvikkeiden säilytykseen, lisäksi kesällä tehdään mökkimatkoja, grillataan ja kalastetaan. Kahden päivän kurssilla opit perusasiat elintarvikkeiden puhtaasta ja turvallisesta käsittelystä.

Kurssin päätteeksi suoritetaan osaamistesti, jonka läpäisseet saavat elintarvikehygienian perusosaamisestaan todistuksen eli hygieniapassin.

Hygieniapassi on hyvä lisä myös työpaikkoja hakiessa! Halutessasi käydä suorittamassa vain tentin mikäli valmistaudut kokeeseen itsenäisesti.

Kurssimaksu sisältää opetuksen lisäksi opiskelumateriaalin, osaamistestin sekä todistuksen ja kortin testin läpäisseille. Ennakkoilmoittautuminen ja lisätietoa opiston kotisivulla tai toimistolle soittamalla 26.5. mennessä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät