3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Mitä teidän kylällä tapahtuu lauantaina 11. kesäkuuta?

Kesäkuussa kylät kutsuvat jälleen kaikki liikkeelle ja tutustumaan elämäänsä.
Avoimet Kylät -päivän ideana on järjestää tapahtumia niin pienissä kuin isoissakin kylissä. Ohjelman ei tarvitse olla suurimuotoista vaan mukavaa yhdessä olemista ja tutustumista kylien elämänmenoon.

Kylätapahtumat voivat olla esim. kyläyhdistysten kirpputoreja, kahviloita, soutelua, opastettuja luontokierroksia, lintubongausta, musiikkiesityksiä, museokierroksia… Jokaisella kylällä on omat juttunsa ja tapahtumat ovat pääasiassa maksuttomia.

MAINOS

Valtakunnallisena Avoimet Kylät järjestetään nyt toista kertaa. Mukana oli yli 400 avointa kylää erilaisine ohjelmineen.

Kesän 2016 päivään etsitään taas mukaan kyliä. Kylät voivat ilmoittautua alueellisille koordinoijille. Aisaparin alueella (Alajärvi, Evijärvi, Kauhava, Lappajärvi, Lapua ja Vimpeli) tietoja ottaa vastaan Päivi Kultalahti.

– Mukaan on tähän mennessä ilmoittautunut viitisen kylää. Luvassa on muun muassa pihakirppiksiä ja siltojen bongausta. Olisi mukava jos kartalle saataisiin paljon pisteitä myös meidän alueelle!

Päivin tavoittaa sähköpostilla paivi.kultalahti@aisapari.net tai puhelimitse 0400 239 359. Aisaparin kotisivulla on myös valmis sähköinen lomake, jolla kylän tapahtuman voi ilmoittaa tempaukseen mukaan.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät