15.4 C
Alajärvi
keskiviikko 27.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Naisia hemmoteltiin Paletissa

Äitienpäivän alla Kauppakeskus Paletissa hemmoteltiin naisia jo perjantai-illasta alkaen. Naisten illassa oli aulassa paljon esittelijöitä kertomassa terveyteen, kauneuteen ja hyvinvointiin liittyen.

Boutique Minnan muotinätöskierros päättymässä.
Boutique Minnan muotinätöskierros päättymässä.

Sai sovitella kauniita alusasuja, kokeilla meikkejä, erilaisia voiteita, maistella ravintojuomia, ja tarvittaessa vaikka istahtaa siksi aikaa, että kulmat muotoiltiin ja värjättiin.

Aulassa nähtiin HET-teatterin naisten muotinäytökset. Esille tuotiin Paletti Sportin, Boutique Minnan ja Marimekon kevään ja kesän uutuusmallit, joilla kyllä sopii lähteä niin vapaa-aikaan kuin erilaisiin juhliinkin.

MAINOS

Paletin kauppaliikkeet olivat valmistautuneet myös hyvin viikonvaihteeseen.

HET- teatterin naiset esittelemässä Marimekon asusteita.
HET- teatterin naiset esittelemässä Marimekon asusteita.

Pentikissä pääsi äänestämään viiden erilaisen juhlakattauksen paremmuusjärjestystä sekä ihastelemaan kauniita kukka-asetelmia ja kimppuja. Salen asiakkaille arvottiin ”selviytymispakkaus”, Iittala Outletissa annettiin puutarhavälineiden käyttöön ohjeita, samalla pääsi myös kokeilemaan arpaonnea puutarhasetin arvonnassa ja muissakin liikkeissä oli tosi hyviä viikonlopputarjouksia.

Kahvihammastakaan ei päässyt pakottamaan, kun Kahvila Amorin kakkubuffet palveli koko Naisten illan ajan. Illan musiikista vastasi tenoriluutnantti Raimo Salo.

Suvi Kantonen

 

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät