-15.4 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Vimpelin Vedon Juniorisopimukset allekirjoitettiin!

Vimpelin Vedon juniorisponsorisopimusten allekirjoitustilaisuus järjestettiin torstaina 19.toukokuuta Vimpelissä. 26 yritystä on mukana kaudella 2016 tukemassa Vedon junioritoimintaa. Vedolla on liiton sarjoissa 14 juniorijoukkuetta ja vetäjiä toiminnassa on yli 30.

– Sponsorijärjestelmä antaa taloudellista tukea junioritoimintaan ja tämän johdosta pyrimme pitämään pelaajien kausimaksut alhaisina, kertoo Vedon puheenjohtaja Tuomo Hovila.

Vedon juniorijaoston uusi puheenjohtaja Mikko Rantalahti oli paikalla kertomassa seuran junioritoiminnan kuulumisia. – Kasvatukselliset asiat ovat tärkeitä ja olemme uudistaneet juniorijoukkueiden yhteisiä sääntöjä, Rantalahti kertoo.

MAINOS

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät