1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Lehtimäen uimakouluissa polski 52 lasta!

Lehtimäen opiston uimahallilla järjestetyt Järvi-Pohjanmaan vapaa-aikapalvelujen uimakoulut vetivät vesileikkien pariin tänä keväänä peräti 52 lasta!

Uimakoulut järjestettiin kahdella viikolla niin, että uimakertoja tuli kaikkiaan kahdeksan. Uimakoulussa oli viisi ryhmää alkeistasosta jatkoon ja suoritusryhmään.

MAINOS

Alkeisryhmässä mukana oli 26 lasta ja heitä opettivat Tiina Hietakangas ja Laura Taipalus. Jatkoryhmässä mukana oli 17 oppilasta ja opettajana Milla Maijala.

Suoritusryhmässä oli yhdeksän oppilasta ja opettajana Laura Taipalus. Opettajien apuna ja uimakoulujen organisoijana hääri liikunnanohjaaja Janne Kujala.

Mukaan uimakouluun pääsivät kaikki halukkaat Järvi-Pohjanmaan alueen lapset, mutta Ähtäristä mukaan olisi tullut vielä muutama oppilas lisääkin. Uimakoululaisista 40 oli Lehtimäeltä, kuusi Soinista, neljä Alajärveltä ja Ähtäristä kaksi.

Nuorimmat osallistujat olivat 2010 syntyneitä ja vanhimmat suoritusryhmässä 2001 syntyneitä.

Oppilaat olivat opetuksessa hyvin mukana ja jokainen oppi paljon uutta! Kaikille oppilaille jaettiin viimeisellä kerralla uimatodistukset ja uimamerkit saavutetuista suorituksista. Suoritusryhmässä tehtiin hyviä saavutuksia: Uudet priimusmaisterit ovat Valtteri Uusitupa, Roosa Latva-Laturi ja Anja Keisanen sekä uimamaisterit Anttoni Uusitupa ja Silja Kurunmäki.

Suoritusryhmä kävi tekemässä tarvittavat hypyt ja sukellukset vaativimpiin merkkeihin Alajärven uimahallissa.

Janne Kujala antaa suuret kiitokset kaikille oppilaille sekä ammattitaitoisille opettajille, jotka hoitivat hommansa paremmin kuin hyvin! Toivottavasti tulee lämmin kesä ja lapset pääsevät jatkamaan opittujen asioiden harjoittelua järvivesissä.

Soinissa pidetään rantauimakoulut Lauttosen rannassa viikolla 26. Uimakoulut toteutuvat jos osallistujia saadaan riittävästi mukaan. Lisätietoja voi kysellä Jannelta janne.kujala@alajarvi.fi tai 040 079 0643.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät