21.7 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Soinin Vauvajuhlassa elämän riemua

Soinin uudistetulla kunnantalolla vieraili mukava joukko kunnan pienimpiä asukkaita viime viikolla. Kunta kutsui vauvajuhlaan kaikki viime vuonna syntyneet vauvat perheineen koolle yhteiseen iltaan. Soinin MLL:n osasto oli mukana tapahtumassa.

Lapset saivat lahjaksi myös pienet lapiot kesän leikkejä varten.
Lapset saivat lahjaksi myös pienet lapiot kesän leikkejä varten.

Maittavien täytekakkukahvien ja mehujen jälkeen hallintojohtaja Hannele Hannula avasi tilaisuuden.

MAINOS

– On mukava nähdä iloisia lapsiperheitä täällä kunnantalolla. Viime vuonna kuntaan syntyi 17 lasta. Se on hieman vähemmän kuin edellisvuonna ja kuluvallekin vuodelle on syntymässä yli 20 vauvaa.

– Yhteistyössä MLL:n kanssa juhlan järjestely oli luontevaa, koska teemme muutenkin hyvää yhteistyötä. Yhdistyksen leikkikenttähanke päiväkodin vieressä on osoittanut tarpeellisuutensa, sillä kentällä on ollut kovasti käyttöä, totesi Hannula.

Kunnan tarjoaman vauvarahan, 150 euron lisäksi vauvoille annettiin lapiot kesän leikkeihin.

MLL:n Soinin puheenjohtaja Minna Välimäki kertoi yhdistyksen toiminnasta.

– Yhdistys on vienyt vauvalahjan perheisiin lapsen syntymän jälkeen.
Toiminta on varsin aktiivista. Jäseniä on noin 140. Vapaaehtoistoiminta keskittyy talvisin perhekahvilaan torstaisin ja leikkikenttätapaamisiin kesä-elokuussa torstaisin kello 10-12.

– Yhdistyksen jäsenenä saa myös alennuksia paikallisiin liikkeisiin. Toivottavasti mahdollisimman moni lähtee mukaan toimintaan, sillä se hyödyttää yhdistyksen lisäksi koko kuntaa, kannustaa Välimäki.


Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät