Uuden Riihipuisto-kerrostalon asukkailla valokuitu asennettuna

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven ydinkeskustaan rakennettu Riihipuisto-nimeä kantava kerrostalo saa piakkoin uudet asukkaansa. Neljäkerroksisen hissitalon 18 asunnosta miltei kaikki on jo varattu. Talon urakoitsija Mikko Ranta kertoo, että suuren kiinteistön toteuttamisessa on merkittävästi hyödynnetty paikallista osaamista ja palveluita. Tästä kertoo muun muassa se, että paikallinen Tekniset Japo on asennuttanut koko kerrostaloon Japon valokuidun ja samaisesta yrityksestä on tilattu kaikki kodinkoneet.

Asuntoihin on toimitettu kodinkoneet räätälöitynä paikallisesta Tekniset Japon yrityksestä.
Asunnoihin on toimitettu kodinkoneet räätälöitynä paikallisesta Tekniset Japon yrityksestä.

-Riihipuisto on Alajärvellä ensimmäinen kohde, jossa on asukkaiden tarpeet tietoliikenteen osalta huomioitu rakentamisesta lähtien. Riihipuistossa on lähiverkkoyhteys jokaiseen huoneeseen, eikä asiakkaan tarvitse tehdä itse mitään. Valokuidun asentaminen tässä vaiheessa takaa myös sen, että turhia johtoja ei roiku missään ikävästi, Japon toimitusjohtaja Toni Harjula kertoo.

MAINOS

Antti Nelimarkka Tekniset Japon myymälän puolelta kertoo, että kodinkoneratkaisujen toimittaminen asuntoihin oli merkittävä kauppa. Muunmuassa tiskikoneet, jääkaapit ja pakastimet toimitettiin räätälöidysti kaikkiaan 17 asuntoon. Nelimarkka vinkkaa, että myös muita tarvittavia kodinkonehankintoja kannattaa tiedustella Japon myymälästä.

Asunto Oy Alajärven Riihipuiston piirustukset on laatinut arkkitehtitoimisto Jyrki Tuomela Ky. Uusissa kodeissa yhdistyy esteettömyys, tyyli ja taitava tilankäyttö. Kerrostalon sijainti on ihanteellinen, sillä kaikki Alajärven palvelut ovat kilometrin säteellä.

japo3
Asunto Oy Alajärven Riihipuisto sijaitsee keskustassa aivan Osuuspankin takana.

Roosa Linnanmäki

MAINOS
Edellinen artikkeliPäivän liikuntahetket löytyvät arjesta
Seuraava artikkeliSoinin Vauvajuhlassa elämän riemua