0.5 C
Alajärvi
sunnuntai 25.2.2024
MAINOS

Ammattiin valmistuneita

Karstulan Evankelinen Opisto, valmistuneet opiskelijat:

Hoiva-avustajalinja: Haapanen Maija, Honkonen Noora, Huttunen Asko, Kinnunen Anita, Knuutinen Pirjo, Moilanen Marjatta, Mustonen Tapani, Paananen Anja, Peltonen Mari, Pihlainen Paavo, Saksman Hanna, Taipale Elisa, Tuikka Joni, Tuomikoski Iida.

MAINOS

Käsityöilmaisun linja: Härkönen Joni, Laurila Miisa, Siminson Nicholas, Tervala Eeva, Virtanen Helena.

Terveysliikunnan ohjauksen linja: Karjalainen Sofia, Kotajärvi Katri, Ruuska Kaisa, Vallivaara Ulrika, Virtanen Iida-Emilia.
Kasvatus- ja psykologisten aineiden linja: Honkonen Johanna, Niskanen Kaisa, Poikonen Sanna, Rautjoki Riikka.

Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ammattitutkinto: Hyytinen Anu, Hänninen Marjo, Joensuu Heidi, Puurunen Roosa-Maria, Toivanen Suvi, Tyynelä Marianne, Öhman Heidi.

Perhepäivähoitajan ammattitutkinto: Autio Teemu, Bakir Neslihan, Kotilainen Annaliina, Oksanen Juulia, Rutanen Sari, Salmi Merja.

Järviseudun ammatti-instituutista 3.6. valmistuneita:

Kurejoen toimipiste: Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto (Luonto- ja ympäristöneuvoja/ Ympäristönhoitaja): Juha Ylönen, Alajärvi.
Puualan perustutkinto (puuseppä) Hämeeniemi Jani, Alajärvi.

Lappajärven toimipiste: Hotelli-, ravintola- ja cateringala: Laitinen Antti, Alajärvi, Suosalo Eerik, Alajärvi, Keto Noora, Evijärvi, Laitila Sanna, Vimpeli.

Autoalan perustutkinto: Matila Eemeli, Alajärvi, Nisula Mika, Veteli, Sillanpää Pekka, Alajärvi.

Kone- ja metallialan perustutkinto: Mannila Erkki, Alajärvi, Mäki Juha, Lappajärvi, Ojala Timo, Lappajärvi, Penninkangas Perttu, Alajärvi, Rovio Joni, Vimpeli, Varila Joona, Alajärvi.

Logistiikan perustutkinto: Luoma-aho Juho, Alajärvi, Saarela Jere, Alajärvi, Saikkonen Arttu, Alajärvi.

Rakennusalan perustutkinto: Haapa-Aho Matias, Alajärvi, Hotakainen Ville, Alajärvi, Isotalo Matti, Alajärvi, Korkea-Aho Aleksi, Alajärvi, Kujala Benjami, Alajärvi, Mäkelä Joonas, Vimpeli, Mäki Tero, Lappajärvi, Olli Panu, Lappajärvi, Pynttäri Niko, Alajärvi, Ranta Topias, Alajärvi, Takala Oskari, Vimpeli.
Sähköalan perustutkinto: Hautala Tero, Vimpeli, Koski Henri, Evijärvi, Lahti Samuli, Alajärvi, Lakaniemi Jere, Vimpeli, Pellinen Pertti, Lappajärvi, Rullbacka Joonas, Alajärvi, Turja Juho, Alajärvi, Uusitupa Santeri, Vimpeli, Vuorinen Jimi, Alajärvi.

Alajärven toimipiste: Liiketalouden perustutkinto, merkonomi M3: Hernesniemi Sonja, Vimpeli, Hiekka Katariina, Alajärvi, Hietamäki Linda, Alajärvi, Hoisko Marikki, Alajärvi, Isokangas Wilma, Alajärvi, Kahlaoui Amira, Alajärvi, Ketonen Essi, Alajärvi, Korkia-aho Hanna, Alajärvi, Lahti Emma, Alajärvi, Lehto Samuel, Vimpeli, Paananen Oskari, Alajärvi, Savela Hanna, Alajärvi, Turpeinen Matias, Kyyjärvi, Utanen Reetta, Vimpeli, Ylisuutari Pietro, Vimpeli. Aikaisemmin valmistuneet M3: Aleksi Joensuu, Alajärvi, Mikko Linnanmäki, Alajärvi, Reeta Sivula, Alajärvi. M2yo: Ahonen Sanna, Vimpeli, Liikala Minna, Alajärvi, Manninen Veli-Matti, Soini, Nokelainen Lassi, Alajärvi. M3T: Rinne Siru, Soini.

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi, D2V: Kuhmonen Paula, Soini. D3: Aho Laura (kaksoistutkinto), Vimpeli, Aho Matti, Alajärvi, Hägg Joonas, Alajärvi, Kivipuro Valtteri, Vimpeli, Koppelomäki Mikko, Alajärvi, Mariapori Topias, Alajärvi, Peltola Juuso, Vimpeli, Salomäki Väinö, Alajärvi, Vainionpää Tomi (kaksoistutkinto), Alajärvi, Vehkamäki Väinö, Alajärvi, Sulo-Ville Humalajoki, Perho.

Ylioppilaita:

Karstulan lukiosta ylioppilaaksi on valmistunut Juha Matti Mikael Koivisto Kyyjärveltä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät