24.3 C
Alajärvi
tiistai 28.5.2024
MAINOS
MAINOS

AM-Beautyn tarjonta täydentyi Tiia Mattisen kosmetologipalveluilla

Naisille löytyy nyt Soinista todellinen hemmottelun keidas, kun Annika Mäen AM-Beauty on saanut uudet ihanat ja avarat tilat. Samalla Annikan rinnalla vuokratuolilla on työnsä aloittanut Kosmetologipalvelut Tiia Mattinen.

Tyylillä sisustettu hoitola kutsuu rentoutumaan!
Tyylillä sisustettu hoitola kutsuu rentoutumaan!

Näillä nuorilla yrittäjillä on varsin samanlaiset taustat. Annika päätti vuosi sitten jäädä pois vakituisesta työpaikastaan kaupassa, jossa oli työskennellyt kymmenen vuotta kauppikselta valmistuttuaan. Hän suuntasi unelmiensa alalle kauneudenhoitoon niin, että lähti ensin opiskelemaan volyymiripsikoulutukseen ja jo syksyllä hän haki opin Pro nails -geelikynsien tekoon.

MAINOS

Vuosi onkin kulunut paitsi töitä tehden, myös opiskellen, sillä jo vuoden vaihteessa oli opit haettu 3D -kestopigmentointiin, jolla tehdään kulmakarvoja karvatekniikalla, mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Tekniikka eroaa tutummasta kestopigmentoinnista juuri siinä, että lopputulos on luonnollisempi.

Viimeisenä alana jolle Annika on hakenut opit, on sokeroinnit. – Sokerointi on tehokas karvanpoisto, hellävarainen ja täysin luomu. Se on myös tehokas, säännöllisen sokeroinnin ansiosta karvankasvu loppuu lähes kokonaan.

Annikalla asiakkaita Soinissa on käynyt paitsi kotipaikkakunnalta, myös Lehtimäeltä, Alajärveltä, Ähtäristä, Vimpelistä ja Kyyjärveltä. Kauimmat tulevat Seinäjokea ja Ilmajokea myöten.

Tiia on niin ikään valmistunut kauppiksesta, jonka jälkeen sai vakituisen työn kaupasta. Annikaan hän tutustui ensimmäisen kerran tullessaan tekemään hänen äitiyslomaansa kaupalle. Varsin pian Tiia huomasi, että vaikka asiakaspalvelu mukavaa onkin, ei kaupan ala ole kuitenkaan sitä ominta.

Niinpä Tiia lähti opiskelemaan Tampereelle yksityiseen kosmetologikouluun, josta valmistui vuoden lopussa.

Tiia ja Annika palvelevat asiakkaitaan hymyillen ja tarjoten hetken kiireettömyyttä hektiseen arkeen.
Tiia ja Annika palvelevat asiakkaitaan hymyillen ja tarjoten hetken kiireettömyyttä hektiseen arkeen.

Vuokratuolipaikasta Annikan yrityksessä Tiia on todella iloinen. Tarjotut palvelut täydentävät hyvin toinen toistaan, sillä Tiian erikoisalaa ovat kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot, vartalohoidot sekä hieronnat. Hieronnat kuuluvat aina osana myös hoitoihin, sillä Tiia haluaa hoitojen olevan mahdollisimman rentouttava kokemus kiireen keskellä.

Tiia käyttää hoidossa puhdistukseen ja kiinteytykseen ultraäänilaitetta.

Timanttihiontalaite on tulossa etenkin syksyä ajatellen, sillä sen avulla saadaan kesällä ihoon tulleita pigmenttimuutoksia korjattua. Laite toimii myös aknearpiin.

Tuotesarjana hoidoissa Tiia käyttää jo opiskeluajalta tuttua luonnonkosmetiikkasarja Janssen Cosmeticsia.

Annikan kotitalon yläkerrassa toimivan yrityksen avajaisia vietetään 11.6. Tuolloin paikalle voi tulla kuka tahansa piipahtamaan ja tutustumaan tarjontaan ja uusiin tiloihin.

Paikalla on myös mahdollisuus kokeilla kulmastailausta ja Tiia tekee näytetyönä käsi-, hartia- ja päähierontoja. Samurai Shopin tarjontaa naisille on lisäksi esittelyssä päivässä ja täytekakkukahvitkin vieraille tarjotaan!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät