Soinin uusi täytelähetin parantaa tv-näkyvyyttä alueella 16. kesäkuuta alkaen

Mainos[adrotate banner="3"]

Antenni-tv-lähetysten vastaanotto paranee Soinin kunnan alueella torstaina 16. kesäkuuta 2016, kun Digita käynnistää Soinin Keisalassa uuden täytelähettimen.

Täytelähettimen peittoalue kattaa noin 7000 asukasta ja se parantaa näkyvyyttä etenkin Soinin Möksyntien, Jokivarren ja Vähä-Soinin alueella. Näkyvyysalueen ja aseman sijainnin voi tarkastaa Digitan karttapalvelussa www.digita.fi/karttapalvelu, aseman nimi on Soini.

MAINOS

Täytelähettimeltä välitetään tv-kanavia Yle TV1, Yle TV2, Yle Teema, Yle Fem, AVA, AlfaTV, MTV3, Liv, Nelonen, Sub, MTV Max, MTV Juniori, MTV Leffa, FOX, Hero, Frii, Iskelmä/Harju&Pöntinen, C More First, C More Series, MTV Sport 1, Disney Channel, Nelonen Pro 1, Nelonen Pro 2 ja Digiviihde.fi.

Miten antenni suunnataan uudelle täytelähettimelle

Jotta antenni-tv-lähetysten vastaanotto Soinin täytelähettimeltä onnistuu, on kuluttajien suunnattava antenni uudelle täytelähetinasemalle.

Parhaiten täytelähettimen sijainnin löytää katsomalla sen Digitan karttapalvelusta www.digita.fi/karttapalvelu. Karttapalvelusta näkee täytelähettimen sijainnin, sieltä välitettävät tv-kanavat sekä suunnan, mihin antenni tulee suunnata.

Antennin uudelleen suuntaamisessa Digita suosittelee käytettävän DigitaPRO-antenniasentajaa. Alueen DigitaPRO-antenniasentajat löytyvät karttapalvelusta digita.fi/karttapalvelu ja digita.fi/digitapro.

Digita Info neuvoo

Digitan kuluttajapalvelu Digita Infosta saa perustietoa antenni-tv-lähetyksiin liittyvissä asioissa ja antenniin uudelleen suuntaamisessa sähköpostitse info@digita.fi ja puhelimitse numerosta 020 411 7676. Digita Info palvelee maanantaista perjantaihin klo 8-20.

Puhelun hinta Digita Infoon on lankapuhelimesta 8,35 senttiä puhelulta sekä 6 senttiä minuutilta ja matkapuhelimesta 8,35 senttiä puhelulta sekä 17,17 senttiä minuutilta.

MAINOS
Edellinen artikkeliSäilörehun korjuu on käynnissä
Seuraava artikkeliEepee teki makuliiton Atrian kanssa