Lähitapiolan tapahtumapäivässä vilskettä Alajärvellä

Mainos[adrotate banner="3"]

Lähitapiolan tapahtumapäivää Alajärvellä eivät ole haitanneet sade eikä puuskittainen tuuli, sillä paikalle on saapunut tuvan täydeltä kiinnostunutta väkeä tutustumaan paitsi Lähitapiolan palveluihin, myös ihmisiin palvelujen takana.

– Haluamme tapahtumapäivän avulla tuoda ihmisille tietoon sen, että vakuutuspalvelujen lisäksi meiltä löytyvät myös säästö- ja sijoituspalvelut, kertoo myyntipäällikkö Jarmo Ojajärvi. – Samalla haluamme tulla tutuiksi asiakkaillemme, sillä nettiaikana toiminta on usein paljon kasvottomampaa, kuin ennen.

MAINOS

Lähitapiolassa Alajärvellä työskentelevät myyntipäällikköinä Ojajärvi ja Rauno Lamminen sekä palveluneuvojina Niina Mäkelä ja Essi Koskiahde. Palveluneuvojat ovat he, jotka asiakas yleensä tapaa konttorilla poiketessaan.

Myyntipäälliköt taas ovat enimmäkseen kentällä vakuutusasioita sopimassa ja heidän kanssa tapaamista halutessaan kannattaakin aina varata aika etukäteen.

Lisäksi toimistossa työskentelee neljä korvauspuolen henkilöä. Toimiston vahvuus on siis kahdeksan henkilöä ja lisäksi kesätyössä mukana tiimissä on Henni Kivenmäki.

Lisäksi toimistolla tapaa yleensä viikoittain sijoitusneuvoja Kaija Hakoniemen, joka työskentelee sijoitusneuvojana koko Etelä-Pohjanmaan alueella ja tulee neuvonpitoon aina siihen konttoriin, johon tapaaminen asiakkaan kanssa on sovittu.

– Kaikki tietävät, että Lähitapiola tarjoaa vakuutuspalveluja, mutta nämä säästö- ja sijoitusratkaisut ovat edelleen tuntemattomampia, Hakoniemi sanoo.

Säästäjäksi tai sijoittajaksi ryhtyvän ei Hakoniemen mukaan tarvitse olla rikas, mutta homma sopii mainiosti sellaiselle, joka haluaa olla tulevaisuudessa ”rikas”.

– Meillä on sopiva ratkaisu jokaiselle, lähtien 30 euron sijoituksesta kuukaudessa. Jokaiselle summalle, jokaiselle ajalle ja riskinsietokyvylle löytyy meiltä ratkaisu.

– Jokainen meistä voi myös säästää, sillä kukapa ei käyttäisi lähes joka päivä vitosta johonkin, josta ei edes muista mihin sen on käyttänyt, Hakoniemi toteaa ja kertoo esimerkkinä, että jos sijoittaa 50 euroa kuukaudessa ja tuotto-odotus on kuusi prosenttia vuodessa, niin 20 vuoden päästä tuo panos on kasvanut melkein 24000 euroksi.

Hakomäki puhuukin vahvasti säästämisen ja sijoittamisen puolesta. Harvalla meistä on varaa ottaa palkastaan siivua parin tonnin hankintaan, mutta ennakkoon säästämällä tuo summa on helppo kerryttää.

Lähitapiolan tapahtumapäivää vietetään tänään torstaina vielä kello 16 saakka ja asiakkaille tarjoillaan niin kuumaa makkaraa, kuin kahvia ja munkkejakin.

Lapset saavat ilmapalloja ja Alajärven Ankkurien superpesismiehistö järjestää lapsille ja aikuisille leikkimielistä kisaa, jossa jokainen osallistuja palkitaan. SPR esittelee toimintaansa ja kaikkien kävijöiden kesken suoritetaan arvontaa.

Myös Lähitapiolan muhkea maskotti Simo Siili häärii vieraita viihdyttämässä.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliTule kylään lauantaina!
Seuraava artikkeliSoinin oppilaat metsäpäivässä