24.3 C
Alajärvi
tiistai 28.5.2024
MAINOS
MAINOS

Annin Maaseutuapu auttaa pihapiirin töissä

Annin Maaseutuapu Oy on uusi Alajärveltä käsin toimiva yritys, joka tarjoaa apua maaseudun sekalaisiin töihin. Anni Viitasaari on tunnettu lähinnä taiteilijana, mutta oman tilan kautta on tullut moni metsä- ja pihatyö tutuksi.

Koulutukseltaan Anni on agrologi ja työskentelee karjanhoitajana sekä maatalouslomittajana.

MAINOS

– Maaseutu ja sen työt ovat vieneet sydämeni. Täällä on myös helppo asua perheen kanssa, kun saa työskennellä omalla alallaan, kertoo Anni Viitasaari.

Pitkän harkinnan jälkeen Anni Viitasaari päätyi perustamaan oman yrityksen erilaisiin maaseudulla tarvittaviin tehtäviin. Palvelutarjontaa ja kalustovalikoimaa pyritään kasvattamaan investointikyvyn kasvaessa.

Tällä hetkellä asiakaspalvelussa auttavat vanha etukuormaajalla varustettu Massey Ferguson 188 -nelivetotraktori, lava-auto ja liuta pienkoneita kuten pari sahaa.

Yrityksen palveluihin kuuluvat muun muassa haravointi, pihojen karkeasiivous, pienet muuttokuljetukset, risukasojen vienti pois, apu polttopuiden käsittelyssä, raivaussahatyöt ja traktorin vuokraus.

Myös pihapiirin pienet maalaustyöt, kuten aidan tai leikkimökin pinnan kunnostaminen, ovat valikoimassa. Maatalouslomittajan työssä on tullut tutuksi myös monet koneet ja laitteet. Annilla on kertynyt kokemusta useita eri työympäristöistä, josta on nyt apua uudella yrittäjän työalalla.

– Soita ja kysy tarjous, jos et parempaa miestä töihin löydä, on Annin humoristinen tunnuslause. Joustavuus, sovitusta kiinni pitäminen ja alttius töihin ovat hänen vahvuuksiaan.

Anni ehtii vastaamaan työtarjouksiin hyvinkin nopealla ja ripeällä aikataululla. Työt hinnoitellaan pääsääntöisesti urakkahintana, eli kannattaa kysyä tarjousta uudelta maaseutuyrittäjältä. Mikäli asiakkaalla on mielessään jokin muu kuin tässä esiintullut maaseutuun liittyvä työ, johon tarvitsee työntekijää, niin kannattaa aina kysyä. Asiakkaat pyritään pitämään tyytyväisinä.

Samalta ihmiseltä saa edelleen myös taidetta. Maalaukset yms. tilaustyöt ja muut taidepalvelut hoituvat yhteistyössä Taidepisaran kanssa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät