Soinin kunnalle uudistetut nettisivut

Mainos[adrotate banner="3"]

Soinin kunnan internet-sivustot on uusittu. Sivustoa ovat olleet uusimassa Järvinetistä Ville Virtala ja kunnan henkilöstö on ollut kehittämässä sivuja.

Uudistetut sivut ovat modernit, laajat ja monipuoliset. Asiat löytyvät helposti etusivun palkkien kautta. Päävalikkojen kautta pääsee selailemaan kunnan päätöksentekoa ja monia muita asioita. Sivut toimivat hyvin myös mobiililaitteilla.

MAINOS

Kunnan hallintojohtaja Hannele Hannula kertoo, että sivustojen uudistamiseen on käytetty energiaa aika tavalla.

– Useat työntekijät ovat olleet mukana aktiivisesti uudistamassa sivustoja. Tekninen toteutus on hoitunut taloudellisesti Järvinetin kanssa hyvällä yhteistyöllä. Punainen väritys sivuilla kuvaa kunnan vaakunan väriä. Vaihtuvat maisemakuvat antavat raikkaan tuulahduksen kunnastamme, kertoo Hannula.

Yhtenä uutuutena on kunnan alueen tapahtumat, jotka löytyvät etusivulta.

– On toivottavaa, että seurat ja yhdistykset ilmoittavat tapahtumistaan kuntaan. Tällöin tapahtumat saadaan yhden sivuston alle, jolloin asukkaiden on helpompi poimia tapahtumalistasta mielenkiintoiset tapahtumat, kertoo liikunnanohjaaja Janne Kujala.

Kunnan laajasta vapaa-ajan tarjonnasta sivustolla on myös havainnollistavia kuvia. Osa kuvista on Ahti Ahon ottamia. Esimerkiksi patikkareiteistä on selkeät kuvaukset kuvineen ja ladattavine karttoineen.

Kunnan teknisen puolen sivustoilta löytyvät mm. kunnan myytävät vapaat tontit hintoineen. Kunnan yritykset yhteystietoineen löytyvät myös sivustoilta.

Sivustolta löytyvät yleisimmin käytettävät lomakkeet, jotka voi tulostaa itselleen. Palautetta ja kehittämisideoita uudistetuilta sivuilta voi antaa etusivun ”Pikalinkit” -valikon kautta. Sivustoja kehitellään edelleen siten, että ne ovat valmiit ensi vuoden alusta lähtien.

Tietyöt jatkuvat elokuussa

Kunnan tiedotustilaisuudessa kunnanjohtaja Stefan Sundberg toi tuoretta tietoa tietöistä.

– Keskustaajaman päällystämisen jälkeen on tullut tietoon, että Karstulantien päällystys alkaa elokuun puolivälissä viikolla 33 ja Multiantien päällystys seuraavalla viikolla.

– Samalla tutkitaan, onko mahdollista tehdä levennystä pientareille molempien tien suuntiin kuntalaisten esittämisen turvallisuushuolien takia.

Rami Puro

MAINOS
Edellinen artikkeliRokulipäivät ponnistavat paikallisin voimin
Seuraava artikkeliAarne Lehtisalo porskuttaa kilpailusta toiseen