0.9 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

TerapiaMessi ja Alajärven Lääkintävoimistelu rokulitunnelmissa

TerapiaMessi ja Alajärven Lääkintävoimistelu rokuloivat TerapiaMessin tiloissa Kauppakatu 7:ssä perjantaina 1.7. kello 11-17. Henkilökunta kutsuu kaikkia rokulivieraita poikkeamaan paikalle tutustumaan yritysten tarjoamiin kuntoutuspalveluihin.

Kävijät pääsevät myös kisailemaan ja testaamaan toimintakykyään fysio- ja toimintaterapiassa käytettävien arviointimenetelmien avulla. Jokainen kisailuun osallistunut on mukana arvonnassa, jossa palkintoina ovat mm. hierontalahjakortti, terveystyyny, lautapeli, toiminnallinen lahjakortti ja lycra-riippukeinu.

MAINOS

Lisäksi Lääkintävoimistelun henkilökunta tekee kinesioteippauksia edullisesti ja tarjoaa vierailijoille mehua ja pientä purtavaa.

Idea yhteisen tapahtuman järjestämiseen syntyi, kun yrittäjät halusivat tuoda eri kuntoutusmuotoja tutuksi ihmisille ja kertoa eri kuntoutustahojen tekemästä yhteistyöstä.

Eri kuntoutusmuotoja tarjoavien terapeuttien tekemä moniammatillinen yhteistyö on tärkeää, sillä kuntoutus on aina tiimityötä, jossa eri tahot työskentelevät yhdessä asiakkaan toimintakyvyn edistämiseksi, kukin omia terapiamenetelmiään käyttäen.

TerapiaMessi Oy

TerapiaMessi Oy on lokakuussa 2015 Alajärvelle perustettu yritys, joka tarjoaa toimintaterapiaa ja toimintaterapia-arviointeja kaiken ikäisille erilaisia toimintakyvyn haasteita omaaville asiakkaille. Yrittäjinä toimivat toimintaterapeutit Maiju Korkea-aho ja Essi Kivikangas.

Toimintaterapiasta hyötyvät asiakkaat, joilla on haasteita psyykkisessä, fyysisessä tai sosiaalisessa toimintakyvyssä. Toimintaterapian tarkoituksena on parantaa asiakkaan toimintamahdollisuuksia, ja auttaa asiakasta ylläpitämään ja parantamaan toimintakykyään.

Toimintaterapiajaksolle asetetaan aina konkreettiset tavoitteet, joiden saavuttamiseen pyritään terapiajakson aikana.

Jokaisen TerapiaMessin asiakkaan toimintaterapiajakso suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti siten, että asiakas osallistuu tavoitteiden asettamiseen ja terapiajaksolla käytettävien terapiamenetelmien valintaan yhdessä toimintaterapeutin kanssa.

Koska toimintaterapialla pyritään tekemään asiakkaan arjesta sujuvampaa, tapahtuu terapia usein ainakin osittain asiakkaan arkiympäristössä, eli kotona, koulussa tai päivähoidossa. TerapiaMessillä on myös viihtyisät terapiatilat Alajärven keskustassa, osoitteessa Kauppakatu 7. Tilat on suunniteltu ja remontoitu varta vasten toimintaterapian toteuttamista ajatellen.

Toimintaterapiaan tullaan usein maksusitoumuksella, jonka on voinut myöntää asiakkaalle oman kunnan terveyskeskus, sairaanhoitopiiri, vakuutusyhtiö tai Kela. Asiakas voi myös itse maksaa toimintaterapian.

TerapiaMessi Oy:n toiminta-alueeseen kuuluvat muun muassa: Alajärvi, Soini, Vimpeli, Lappajärvi, Evijärvi, Lapua, Seinäjoki, Kuortane. Lisätietoa TerapiaMessistä löytyy osoitteesta www.terapiamessi.com tai www.facebook.com/terapiamessi.

Alajärven Lääkintävoimistelu Oy

Alajärven Lääkintävoimistelu Oy on helmikuussa 1989 Alajärvelle perustettu yritys, jonka tarjoamia palveluja ovat: fysioterapia, työfysioterapia, allasterapia, hieronta, ortopedinen osteopatia, akupunktio, MDT-terapia sekä fysikaaliset hoidot (lämpö-ja kylmähoito, ultraääni, TNS-sähkökipuhoito).

Lääkintävoimistelussa on jo 27-vuoden ajan toiminut yrittäjänä ortopedinen osteopaatti, kuntohoitaja Tarmo Puoliväli. Fysioterapeutteina työskentelevät Susanna Raja-aho ja Hannu Mattila, jotka ovat molemmat olleet Lääkintävoimistelun työntekijöinä jo pitkään.

Susannalla on lisäksi työfysioterapeutin, MDT-terapeutin sekä allasterapiakoulutukset. Hannu on myös kouluttautunut MDT-terapiamenetelmän käyttöön. Alajärven Lääkintävoimistelu Oy:n tilat sijaitsevat Alajärven keskustassa osoitteessa Keskuskatu 10.

Fysioterapiassa käy kaiken ikäisiä asiakkaita, joilla on jokin ongelma fyysisessä toimintakyvyssä. Fysioterapialla pyritään ennaltaehkäisemään, ylläpitämään ja parantamaan fyysistä toimintakykyä siten, että asiakas suoriutuisi arjen tehtävistä ja toiminnoista mahdollisimman itsenäisesti.

Asiakkaat tulevat Alajärven Lääkintävoimisteluun kunnan, vakuutusyhtiön, sairaanhoitopiirin, Kelan tai Valtionkonttorin myöntämillä maksusitoumuksilla. Käytössä on myös Kelan lähetekäytäntö, jossa Kela korvaa asiakkaalle osan hoidoista muodostuneista kustannuksista. Lisäksi asiakkaat voivat itse maksaa saamansa hoidon tai kuntoutuksen.

Alajärven Lääkintävoimistelun asiakkaat ovat vuosien aikana olleet pääasiassa Alajärven ja sen lähikuntien asukkaita, mutta myös kauempaa on hakeuduttu Lääkintävoimistelun asiakkaaksi. Lisätietoa Alajärven Lääkintävoimistelu Oy:stä löytyy osoitteesta www.alajarven-laakintavoimistelu.fi tai www.facebook.com/alajarvenlaakintavoimistelu.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät