Suvi-illan säveliä – Eino Leinon päivän konsertti Kyyjärvellä

Mainos[adrotate banner="3"]

Kyyjärven kirkossa on Eino Leinon päivän iltana 6.7. kello 18 kesäinen konsertti, jossa esiintyvät sopraano Minna Ventilä ja baritoni Ari Luoma. Molemmat ovat kyyjärveläisille tuttuja: Ari sukujuuriensa vuoksi ja Minna yrittäjänä.

Minna Ventilä (s. 1973 Äänekoskella) on nykyään perholainen, Vimpelistä kotoisin oleva sopraano. Hän on opiskellut laulua useita vuosia Seinäjoen musiikkiopistossa ja ollut perustajana ja laulajana monissa Järviseudulla toimivissa kuoroissa ja lauluryhmissä mm. Agape – kuoro ja Balsami -lauluryhmä.

MAINOS

Hän on pitänyt useita omia ja yhteiskonsertteja. Tällä hetkellä Minna Ventilä toimii yrittäjänä Kyyjärvellä kauppakeskus Paletissa, jossa hän pyörittää omaa naistenvaateliike Boutique Minnaa.

– Laulaminen on osa minua, laulamisen kautta on helpompi tuoda esiin syviä ja herkimpiä tuntojaan ja jakaa niitä myös muille. Rakkaita aiheita lauluilleni ovat Jumalan hyvyys, lohdutus ja huolenpito, luonto, ihmisyys ja elämä yleensä, kertoo Minna.

Ari Luoma (s.1971 Lahdessa) on helsinkiläinen sairaanhoitaja ja laulunharrastaja. Hän on äänialaltaan baritoni ja laulaa Helsingissä useissa kuoroissa, mm. vuodesta 1991 saakka mieskuoro Viipurin Lauluveikoissa, sekä useissa sekakuoroissa (mm. Uspenskin Katedraalikuoro, kamarikuoro Hymnodia sekä Lauttasaaren Laulajat).

Ari on lisäksi harrastanut barbershop- ja kvartettilaulua sekä viime vuosina myös yksinlaulua.

Tässä kesäkonsertissa kuullaan mm. useita Eino Leinon sanoittamia lauluja kesästä, lapsista ja rakkaudesta sekä myös muuta pääosin hengellistä musiikkia. Laulajia säestää kanttori Minna Erkkilä.

Konsertin jälkeen kuulijoille tarjotaan leivoskahvit. Vapaaehtoisen kahvirahan tuotto menee Kyyjärven seurakunnan musiikkityölle. Konserttiin on vapaa pääsy.

MAINOS
Edellinen artikkeliOikea ajotapa ja huolto tuplaavat kesärenkaidesi kilometrit
Seuraava artikkeliJärviseudun Lasiasennus Ky juhlii 30 vuoden ikää