Hautakylän iltamissa sali tupaten täynnä

Mainos[adrotate banner="3"]

Hautakylän perinteiset iltamat järjestettiin jo 11. kerran. Toista kertaa iltamat pidettiin nyt Hautakyläsalissa. Monipuolista ohjelmaa riitti illan aikana usean tunnin ajaksi.
Juhlapuheen piti Hautakylältä lähtöisin oleva Raija Teräväinen os. Luoma. Hän muisteli 1960-70 –lukujen nuoruutta, jolloin kylässä oli paljon lapsia.

Sahansoittoa esitti myös kylällä syntynyt Kari Anttila.
-Vaikka olen lähtenyt pienenä Hautakylältä Mänttään, haluan aina palata Hautakylälle. Olenhan syntynytkin täällä, Takalan kaupan yläkerrassa, kertoo vuoden 2005 sahansoiton suomenmestari.

MAINOS

Musiikkia esittivät taitavasti myös haitarilla Tiia Vuorinen ja Heikki Jokiaho.
Kyläläiset olivat jälleen loihtineet mukavan näytelmän. TPT-täyden palvelun toimisto perustettiin kylälle hoitamaan kaikki ihmisten asiat ja vaivat. Komediassa tuli esille, että koneet eivät pysty hoitamaan kaikkea, varsinkaan jos ohjeet ja opastus on vajavaista.
Entiselle koululle kokoontuivat myös 50 vuotta sitten Hautakylän koululla koulunsa aloittaneet. He esittivät opettajansa Saara Mäenpään mukana ollessa pari lasten laulua.
Entisen koulurakennuksen vierustalle on kyläyhdistyksen porukka rakentanut talkoilla komean terassin. Kahvit ja makkarat nautittiinkin illan mittaan terassilla.
Illan päätteeksi tanssitti Onnensävel –yhtye, jossa vaikuttavat Timo Vuorinen, Heikki Jokiaho ja Jaakko Marjomäki.

Sahansoittoa esitti taitavasti Kari Anttila.
Sahansoittoa esitti taitavasti Kari Anttila.
Juhlapuheen esitti hautakyläläislähtöinen Raija Teräväinen.
Juhlapuheen esitti hautakyläläislähtöinen Raija Teräväinen.

Rami Puro

MAINOS
Edellinen artikkeliIiruun kesäleireiltä iloisia muistoja kotiin kannettavaksi
Seuraava artikkeliVedon superpesikseen uusia pelaajasopimuksia