-3.4 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Vedon superpesikseen uusia pelaajasopimuksia

Vimpelin Veto on julkistanut superpesiksen pelaajasopimuksia. Pelinjohtajana jatkaa kahden vuoden sopimuksella Sami-Petteri Kivimäki. Pelaajista Mikko Kanala on tehnyt sopimuksen seuraavalle nelivuotiskaudelle vuoteen 2020 saakka. Uusia sopimuksia on myös Severi Lassilan 2-vuotinen sopimus sekä lukkari Janne Heimosen yhden vuoden sopimus.
Arttu Ruuskalla on uusi kaksivuotinen sopimus. Yksivuotiset sopimukset ovat Perttu Ruuskalla ja Olli Heikkalalla. Option ensi kauden loppuun käyttävät Sami Haapakoski ja Janne Mäkelä.
Vedon sopimukset ensi kauden loppuun ovat voimassa Teemu Isokedolla, Matias Rinta-aholla, Jere Saukolla, Joonas Suomisella ja Ville Takalalla.

-Vedolla on koossa sekä nuoria pelaajia että kokeneempia pelaajia laaja määrä. Nuorten pelaajien kautta myös tulevaisuus on turvattu. Pelaajisto on kasvanut urheilijoiksi hyvässä Kari Kleemolan valmennuksessa. Pelaajien asenne urheiluun on oikeanlainen. Myös tämä yhteisö Vimpelissä on todella hieno. On helppo toimia tässä ympäristössä, kertoi Kivimäki.
Mikko Kanalan nelivuotinen sopimus pitää sisällään myös juniorivalmennusta ja yksilövalmennustakin. Lassila ja Heimonen ”oman kylän poikina” haluavat jatkaa omassa kotiseurassaan ja voittoja tavoitellaan jatkossakin.

MAINOS

Vedolla on koossa edelliskautta laajempi pelaajarinki.
-Isompi joukkue antaa varaa loukkaantumisten varalle. Täällä on hyvä pesäpalloilun polku urheilijalle. Farmisopimus Ylivieskan Kuulan Ykköspesiksen joukkueen kanssa antaa hyvät mahdollisuudet kehittymiselle nuorille pelaajille.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät