Kirjastoautotoiminta 40 vuotta Lappajärvellä

Mainos[adrotate banner="3"]

Lappajärven kunnassa käynnistyi kirjastoautotoiminta 19.7.1976 kun kunnan ensimmäinen kirjastoauto starttasi reitilleen. Kirjastoautotoiminnan 40 vuotta juhlitaan kirjastoautossa ja kirjastossa keskiviikkona 3.8. kello 10 – 16. Kirjastoautoon voi tutustua kirjaston pihassa ja sieltä voi lainata tai jopa ottaa selfien kirjastoauton ja myös kuskin kanssa. Luvassa on Lappajärven 4 H järjestämä buffetti koko päivän ajan ja kasvomaalauspiste klo 13- 16, kirjaston järjestämänä poistokirjan uusi elämä – työpaja klo 11 ja runotyöpaja klo 12. Kello 13 on musiikkiesitys, josta vastaa duo Toni ja Henri. Lisäksi kaikki arvontalipukkeen täyttäneet osallistuvat arvontaan. Tervetuloa viettämään mukava päivä kirjastossa.

MAINOS
Edellinen artikkeliNelimartat vietti Martan päivää yrtteihin tutustuen
Seuraava artikkeliViiskuntakisat Soini 26.7.2016