24.3 C
Alajärvi
tiistai 28.5.2024
MAINOS
MAINOS

Lähde kyläkierrokselle Aisaparin kyydillä!

Aisapari järjestää Leader-viikon alkajaisiksi maanantaina 29.8. kiertoajelun Kauhavalla. Kierroksella kerrotaan Aisaparin hanketoiminnasta ja tutustutaan sen tuloksiin, esimerkiksi Pitkäjärven kosteikkoon, Kalmookankaan moottorirataan ja Kleemolan kylätaloon.

Piipahdamme myös Hakolassa, Onnelassa ja Pernaalla. Kahvit juomme kahvit Voltin kotiseututalolla, jonka pihaan on tänä kesänä siirretty 1800-luvulla rakennettu lutti.

MAINOS

Vaikka vain muutamaan kohteeseen ehditään illan aikana tutustua tarkemmin, kerrotaan autossa koko Aisaparin alueen hanketoiminnasta. Retkelle lähdetään yrittäjäopiston pihamaalta kello 17.30 ja paluu on iltayhdeksän maissa.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostiin aisapari@aisapari.net tai soittamalla Päivi Kultalahdelle numeroon 0400 239 359.

Aisapari on Alajärven, Evijärven, Kauhavan, Lappajärven, Lapuan ja Vimpelin yhteinen kehittämisyhdistys eli Leader-ryhmä, joka rahoittaa yritysten ja yhteisöjen hyviä investointi- ja kehittämishankkeita Merkki päällä -strategian mukaisesti. Toimintaan voit tutustua lähemmin kotisivullamme aisapari.net.

Leader-viikkoa vietetään koko valtakunnan laajuisesti viikolla 35 sen kunniaksi, että Leader-toiminta täyttää 20 vuotta. Juhlaviikon merkeissä pidetään toimistoilla myöskin avoimet ovet. Kauhavan toimistolla LSK Business Parkissa eli entisen Lentosotakoulun kurssiosastolla on avoimet ovet maanantaina 29.8. aamukymmenestä iltapäivällä kahteen saakka.

Sama kellonaika keskiviikkona 31.8. pidetään info- ja napostelupöytää pystyssä Alajärven toimistolla, joka sijaitsee Jamin toimipisteessä osoitteessa Hoiskontie 25. Tulkaahan tutustumaan toimintaamme!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät